Liity jäseneksi

Ryhmäopetus ja klinikkavalmennukset

Kesän klinikkavalmennukset

Haluatko kehittää omia golftaitoja ja nauttia pelistä enemmän? Kesän klinikat on tarkoitettu kaikille teille, jotka haluavat viedä pelin uudelle tasolle. Klinikkapäivä on aina keskiviikkoisin ja tarjolla on kaksi erilaista ryhmään yleinen aamuklinikka ja yleinen iltaklinikka. Klinikoilla on aina tietty teema, joka on kerrottu etukäteen.

Hinta 28 € / kerta tai 100 € / 4 kertaa. Opettajina klinikalla on Emmi ja Juha. Yhdelle klinikalle mahtuu aina 14 pelaajaa. Osallistujamäärästä riippuen paikalla on aina yksi tai kaksi opettajaa. Klinikat pidetään mikäli paikalla on vähintään neljä pelaajaa.

Ilmoittaudu mukaan klinikalle!​​​​​​​


Ryhmäkurssit

Järjestämme erilaisia ryhmäkursseja kesän aikana. Kurssikohtaiset teemat, aikataulut, hinnat ja ohjelman löydät aina kyseisen kurssin kohdalta.


Jatkokurssit

Jatkokurssit on tarkoitettu erityisesti niille, jotka kaipaavat muistutuksia erilaisista lyöntitekniikoista. Jatkokurssille voi osallistua alkeiskurssin käynyt tai lajiin palaava pelaaja. Jatkokurssin kohderyhmä on 36–54 tasoituksella pelaavat pelaajat. Kurssilla kerrataan eri lyöntitekniikan aina putista draiviin saakka. Kurssilla muistutellaan erilaisten lyöntien tekniikoita ja saat vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun ja pelaamiseen. Kurssi järjestetään kahden päivän aikana kaksi tuntia opetusta kerralla. Kurssille mahtuu mukaan kahdeksan pelaajaa ja kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä.


Green Card -kurssit

Green card -kursseja ei ole tarjolla talvikaudella. Green Card -kurssimme lähtevät pyörimään huhtikuun lopussa. Varaa paikkasi kevään ensimmäisille kursseille.