Liity jäseneksi

Padel

Nokia River Golfissa voit nauttia kaveriporukalla myös Padelista!

Ulkokenttämme on kaikkien käytettävissä ajanvarauksella.

Ajanvaraus

Padel247 X Nokia River Golf löytyy nyt Playtomic -sovelluksesta. Padelkentän ajanvarauksessa käytämme nykyään Playtomic-varausjärjestelmää. Playtomic toimii parhaiten mobiiliaplikaatiossa ja sen saa ladattua helposti puhelimen sovelluskaupasta. Vuoron voi varata myös selaimen kautta, mutta suosittelemme varaamista mobiiliaplikaation kautta. Ensimmäisellä kerralla Playtomic -järjestelmään luodaan oma profiili, jonka jälkeen varaaminen on helppoa. Mikäli varaamisen kanssa on jotain ongelmia, autamme toimistolla mielellämme. Kannustamme kaikkia varaamaan irtovuoron aina Playtomicin kautta.

Hinta on 20eur/tunti. Tuntihintaan lisätään Playtomicin palvelumaksu sovelluksessa.

Voit vuokrata mailan peleillesi Riveristä hintaan 4e/maila. Mailan voi lisätä kenttää varatessa vuokraukseen myös Playtomicissa.


Varaa vuoro tästä!


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat nyt myös varattavissa toimistolta. Vakiovuoron varaajan tulee myös tehdä itselleen Playtomic -tili. Vakiovuorot maksetaan playtomic -sovelluksessa. Vakiovuoron voit varata haluamallesi aikavälille toukokuusta–syyskuuhun ja mikäli huonon sään tullessa haluat vuoron peruuttaa on se mahdollista tehdä, jolloin peruuntuneesta kerrasta ei tule maksua.

Vakiovuorojen hinnat 15eur/ tunti.

Varaa kaveriporukallesi vakiovuoro toimisto@nrg.fi.

Padeltutustumiset

Järjestämme muutamia padel tutustumisia kesällä. Mikäli kaipaat opastusta padeliin tai valmennusta, olethan yhteydessä emmi.jalkanen@nrg.fi.