Liity jäseneksi

Harjoitusalueet

Nokia River Golf tarjoaa ihanteelliset olosuhteet golfin harjoitteluun! Suuri nurmirangemme, Pirkanmaan ainut Trackman Range, kahdesta väylästä muodostuva harjoittelualue ja harjoitusviheriöt mahdollistavat monipuolisen harjoittelun golfkaudella.

​​​​​​​Harjoittelumahdollisuuksia täydentää myös rangekatoksen yhteydestä löytyvä Golf Studios -golfsimulaattori, jossa harjoittelu ja pelaaminen onnistuu ympäri vuoden.


​​​​​​​Rangealue ja Golf Studios Trackman Range

​​​​​​​Koivukujan varrella sijaitsevalla valaistulla rangella lyöntipaikkoja golfin harjoitteluun löytyy lähes 50, joista 15 lyöntipaikkaa on varustettu Trackman Range -tutkilla. Trackman Range – lyöntipaikat ovat käytettävissä vapaasti pallokorin hinnalla. Katoksesta lyöntipaikkoja löytyy kahdeksan kappaletta.

Golfkaudella käytettävissä on laaja nurmirange, joten sesongilla harjoittelu onnistuu nurmelta. Muutoin käytössä on laadukkaat rangematot. Lyöntipaikka osoitetaan aina sokettisuojien sijainnilla, joiden välistä harjoittelu tapahtuu.
​​​​​​​

Rangen yhteydessä toimii myös pienempi kahdesta harjoittelugriinistämme, joten puttausharjoitukset onnistuvat myös rangella.

Golf Studios Trackman Range on kaikkien pelaajien käytössä pelkällä pallokorin hinnalla. NRG:n rangelta löytyvät 15 Trackman Range -käyttöpaikkaa, joista 8 sijaitsee rangekatoksessa ja 7 katoksen vieressä. Laitteet toimivat matoilta lyötäessä kiinteiltä kosketusnäytöiltä ja nurmelta harjoitellessa järjestelmä on käytössä oman älylaitteen kautta. Trackman Range on käytössä klo 6-00.
​​​​​​​
Parhaan hyödyn laitteista saat lataamalla omalle puhelimellesi tai padillesi Trackman Golf -sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta. Näin saat tulokset itsellesi talteen ja pystyt harjoittelemaan myös nurmelta lyötäessä.

Trackman Range tarjoaa kaiken tasoisille golfareille tehokkaita harjoitteluominaisuuksia ja aivan uudenlaisia harjoitteita. Saat lyöntiesi tarkat mitat laitteen avulla ja voit mitata niiden hajontaa. Pystyt laitteen avulla pelaamaan rangella myös eri golfkenttiä samalla periaatetta kuin simulaattoreissa. Tarjolla on myös erilaisia leikkimielisiä pelejä erityisesti junioreiden iloksi.
​​​​​​​
​​​​​​​Katso opetusvideoita Trackman Rangen käyttöön alempaa tältä sivulta!Rangella on myös käytössä tehokas valaistus, jolloin treenaminen ulkona onnistuu myös keväisin ja syksyisin hämärän jo laskeuduttua. Valokytkin löytyy vanhan palloautomaatin seinästä. Valon saa kytkettyä päälle aina 25 minuutiksi kerrallaan ja on käytettävissä klo 6-22.

Talvikaudella harjoittelu onnistuu puolestaan rangekatoksen yhteydessä toimivassa NRG Golf Studiossa. Harjoittelun lisäksi myös molemmat Nokia River Golfin kentät, Rock ja River, ovat pelattavissa maailman laajuisesti kaikissa Trackman -simulaattoreissa. NRG:n jäsenet ovat oikeutettuja 22 % alennukseen NRG Golf Studion kulloinkin voimassa olevasta hinnasta. Lue lisää NRG Golf Studiosta täältä.

Varaa aika NRG Golf Studioon


Rangen hinnasto ja aukiolo

 • 3 € /pallokori
 • 60 € /25 koria (Solo-kortille)
 • Trackman Rangen käyttö sisältyy pallokorin hintaan.
 • Rangella pallokorin voi maksaa lähimaksulla tai käyttäen caddiemasterilta ostettavaa Solo-korttia
 • Solo-kortti maksaa 5 € ja lataukset sille 3 € /kori tai 60 € /25 koria. Solo-kortti on uudelleen ladattavissa.
 • Solo-kortin latauksiin voi käyttää liikuntaetuja.
 • Range on auki ympäri vuorokauden golfkaudella.
 • Valaistus mahdollista klo 6-22
 • Trackman Range -laitteet käytettävissä klo 6-00
 • Range on kaikille avoin harjoittelualue, eli golfia pääsee siellä kokeilemaan kuka vain. Mailat ensimmäisiin tutustumisiin voi käydä lainaamassa klubitalon sisältä löytyvästä caddiemasterista veloituksetta.

Rangen toimintaohjeet

 • Lyö säästämällä nurmen pinta-alaa!
 • Toimi turvallisesti, huomioi työntekijät ja kanssapelaajat
 • Älä lyö, mikäli vaara osua pallonkeruu autoon
 • Pallot ovat vain rangen harjoituskäytössä
 • Palauta korit palloautomaatille
 • Harjoittelu ainoastaan sokettisuojilla merkatuilta paikoilta. Suojien ollessa matoilla, nurmelta lyöminen on kielletty.
 • Poikittain lyöminen kiellettyHarjoitusväylät ja vapaa harjoittelualue

Harjoittelualueella monipuolinen harjoittelu on mahdollista! Harjoittelualue muodostuu kahdesta väylästä, par 3 ja par 4. Tällä alueella, voit halutessasi pelata väyliä teeboxilta reiälle tai vaikka harjoitella samalta paikalta lähestymislyöntejä lipulle. Alue toimii myös siis lähipelin harjoittelualueena.


Harjoittelualue löytyy River 18 -väylän takaa ja klubitalolta sinne kulku tapahtuu takapihan puttigriinin vasemmasta reunasta.

Huomioithan, että opetuskäytössä ollessaan harjoitusväylät ovat suljettu muilta.​​​​​​​
​​​​​​​

Harjoittelu vain omilla palloilla!​​​​​​​

Opetusryhmien vakiovuorot harjoitteluväylillä kaudella 2023:

 • Maanantaisin klo 17:00 - 20:00
 • Tiistaisin klo 17:30 -19:00
 • Torstaisin klo 17.00 - 19:30
 • Lauantaisin klo 15.00 - 17.00

Puttiviheriö


Takapihalta löytyvällä suurella muotoillulla viheriöllä puttiharjoitteluun on hyvin tilaa isommallekin porukalle. Harjoittelugriinin ohi kulkee aina kierrokselle lähtiessä, joten siinä onkin hyvä testata greenien päivän nopeus aina ennen kierrosta. Puttiviheriön nurmi leikataan päivittäin, jolloin sen nopeus vastaa kenttien viheriöiden nopeutta. ​​​​​​​

Ilmoitamme päivän stimpin, eli griinin nopeuden nrg.fi-etusivulla.
Katso Golf Studios Trackman Rangen ohjevideoita

NRG Golf Studios Trackman Rangen käyttö ja kirjautuminen järjestelmään

Kenttien pelaaminen NRG Golf Studios Trackman Rangella

Treenaa pelejä pelaten - Juniorit mukaan Golf Studios Trackman Rangelle

Trackman Rangen käyttö nurmelta lyötäessä


Viimeisimmät Golf Studios Trackman Range uutiset

Victor Ek Rangepäivä keskiviikkona 12.6. Riverin Rangella

Victor Ek tarjoaa rangepallot ja golfopetusta kaikille kävijöille! Samalla tarjolla opetusta Trackman Rangen käyttöön.

Lue lisää

Range aukeaa arkipäivisin poikkeuksellisesti klo 10

NRG:n rangella suoritetaan huoltotöitä arkiaamuisin to 11.- pe 19.4.

Lue lisää

NRG yörangefestiä vietettiin 29.9. perjantaina Riverin rangella

Tapahtumassa oli paikalla yli 100 henkilöä viettämässä rentoa rangeiltaa. Tämän artikkelin kautta pääset palaamaan vielä syyskuun lopun rangeiltaan.

Lue lisää

Victor Ek Rangepäivä keskiviikkona 6.9. Riverin Rangella

Victor Ek tarjoaa rangepallot ja golfopetusta kaikille kävijöille! Samalla tarjolla opetusta Trackman Rangen käyttöön.

Lue lisää


Trackman Rangen mahdollistajat