Harjoitusalueet

Nokia River Golf tarjoaa ihanteelliset olosuhteet golfin harjoitteluun! Suuri nurmirangemme, kahdesta väylästä muodostuva harjoittelualue ja hajoitusviheriöt mahdollistavat monipuolisen harjoittelun golfkaudella.

Range

Koivukujan varrella sijaitsevalta rangelta löytyy 50 lyöntipaikkaa harjoitteluun. Golfkaudella käytettävissä on laaja nurmirange, jossa lyöntipaikat on merkitty sokettisuojilla. Katoksissa lyöntipaikkoja on yhteensä 12.

Palloautomaatista palloja saa ostettu joko lähimaksulla tai caddiemasterista ostettavalla Solo-rangekortilla. Rangekorin hinta on 3 €/kori ja Solo-kortille voi ladata palloja tarjoushintaan 25 koria /60 €.

Range on avoinna golfkaudella ympärivuorokauden ja keväisin ja syksyisin range on myös valaistu, jolloin iltahämärä ei pääse heti yllättämään.

Rangen yhteydestä löytyy myös puttiviheriö.

Range on kaikille avoin harjoittelualue, eli golfia pääsee siellä kokeilemaan kuka vain. Mailat ensimmäisiin tutustumisiin voi käydä lainaamassa klubitalon sisältä löytyvästä caddiemasterista veloituksetta.


Rangen toimintaohjeet


- Toimi turvallisesti, huomioi työntekijät ja kanssapelaajat

- Pallot ovat vain rangen harjoituskäytössä

- Palauta korit palloautomaatille

- Harjoittelu ainoastaan merkatuilta paikoilta, Huawein sokettisuojilta. Suojien ollessa matoilla, nurmelta lyöminen on kielletty.

- Poikittain lyöminen kielletty

Lyö säästämällä nurmen pinta-alaa!


Harjoittelualue


Harjoittelualueella monipuolinen harjoittelu on mahdollista! Harjoittelualue muodostuu kahdesta väylästä, par 3 ja par 4. Tällä alueella, voit halutessasi pelata väyliä teeboxilta reiälle tai vaikka harjoitella samalta paikalta lähestymislyöntejä lipulle. Harjoittelualue löytyy River 18 -väylän takaa.
​​​​​​​
Huomioithan, että opetuskäytössä ollessaan harjoitusväylät ovat suljettu muilta.

Opetusryhmien vakiovuorot kaudella 2023:

- Maanantaisin klo 17:00 - 20:00

- Tiistaisin klo 17:30 -19:00

- Torstaisin klo 17.00 - 19:30

- Lauantaisin klo 15.00 - 17.00

Harjoittelu vain omilla palloilla!


Puttiviheriö


Takapihalta löytyvällä suurella puttiviheriöllä on hyvä testata greenien päivän nopeus ja harjoitella puttausta enemmänkin. Puttiviheriön nurmi leikataan päivittäin, jolloin sen nopeus vastaa kenttien viheriöiden nopeutta. ​​​​​​​


Capto puttianalysaattori

Haluatko tietää, mitä putissasi oikeasti tapahtuu?

Capton avulla se onnistuu!

Analysaattori mittaa ja antaa todella tarkkaa dataa putterin liikkeestä ja asennosta.


Trackman lyöntianalysaattori

Laite mittaa golflyönnistä kaiken tarvittavan, mitä tulee pallon lentoon ja mailan liikkeeseen. Ymmärrys omasta tekemisestä on ensimmäinen askel parempaan pelaamiseen.