Harjoitusalueet

Nokia River Golf tarjoaa ihanteelliset olosuhteet golfin harjoitteluun! Suuri nurmirangemme, kahdesta väylästä muodostuva harjoittelualue ja hajoitusviheriöt mahdollistavat monipuolisen harjoittelun golfkaudella.

Range

Koivukujan varrella sijaitsevalta rangelta löytyy 50 lyöntipaikkaa harjoitteluun. Golfkaudella käytettävissä on laaja nurmirange, jossa lyöntipaikat on merkitty sokettisuojilla. Katokissa lyöntipaikkoja on yhteensä 12.

Palloautomaatista palloja saa ostettu joko lähimaksulla tai caddiemasterista ostettavalla Solo-rangekortilla. Rangekorin hinta on 3 €/kori ja Solo-kortille voi ladata palloja tarjoushintaan 25 koria /60 €.

Range on avoinna golfkaudella ympärivuorokauden ja keväisin ja syksyisin range on myös valaistu, jolloin iltahämärä ei pääse heti yllättämään.

Rangen yhteydestä löytyy myös puttiviheriö.

Range on kaikille avoin harjoittelualue, eli golfia pääsee siellä kokeilemaan kuka vain. Mailat ensimmäisiin tutustumisiin voi käydä lainaamassa klubitalon sisältä löytyvästä caddiemasterista veloituksetta.


Harjoittelualue


Harjoittelualueella monipuolinen harjoittelu on mahdollista! Harjoittelualue muodostuu kahdesta väylästä, par 3 ja par 4. Tällä alueella, voit halutessasi pelata väyliä teeboxilta reiälle tai vaikka harjoitella samalta paikalta lähestymislyöntejä lipulle. Harjoittelualue löytyy River 18 -väylän takaa.
​​​​​​​
Huomioithan, että opetuskäytössä ollessaan harjoitusväylät ovat suljettu muilta.


Puttiviheriö


Takapihalta löytyvällä suurella puttiviheriöllä on hyvä testata greenien päivän nopeus ja harjoitella puttausta enemmänkin. Puttiviheriön nurmi leikataan päivittäin, jolloin sen nopeus vastaa kenttien viheriöiden nopeutta.