Liity jäseneksi

NRG senioreiden viikkokilpailut 2024

Tältä sivustolta löydät kootusti NRG:n senioreiden viikkokilpailut.

Senioreiden maanantain viikkokilpailut

Pelimuoto

Pb/scr-kilpailu. Sarjat N50, N70, N80, M50, M60, M70 ja M80. Pelaaja osallistuu samalla suorituksella sekä pb/hcp- että lp/scr-kilpailuun. Scratch-sarjoja naisille on yksi ja miehille yksi M50/M60 ja toinen M70/M80.

Pelitapa

Kauden 2024 aikana pelataan 14 kilpailua, joista 7 kisaa kevät- ja 7 kisaa syyskaudella. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti netin tai caddiemasterin kautta. Jos näihin osallistuminen ei onnistu, niin osakilpailuun hyväksytään myös kaikki pelipäivän aikana tehdyt kilpailusuoritukset edellyttäen, että kilpailijalla on parinaan merkkari ja tuloskortti jätetään klubille pelipäivän aikana.

M50 ja M60-sarjoihin osallistuvat pelaavat kaikki kisat ”keltaisilta”, M70 ”sinisiltä” ja M80 ”punaisilta tiipaikoilta. Naiset normaaliin tapaan ”punaisilta”. Kauden aikana muutamina kisapäivinä tiipaikat voivat edellä mainituista vaihdella.

Pistelasku

Osakilpailusta jaetaan kummassakin kilpailumuodossa pisteitä seuraavasti : 1. 11 pistettä , 2. 9 pistettä, 3. 8 pistettä, 4. 7 pistettä, 5. 6 pistettä, 6. 5 pistettä, 7. 4 pistettä, 8. 3 pistettä, 9. 2 pistettä ja 10. 1 piste. Loppupisteisiin lasketaan neljä parasta tulosta sekä kevät- että syyskauden aikana pelatuista kisasuorituksista.

Tulosten julkaisu

Osakilpailujen tulokset julkaistaan netissä kilpailupäivän jälkeisenä päivänä ja kokonaiskilpailun pistetilanne osakilpailuviikon aikana.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu on 5 eur/kisa, joka ei sisällä mitään tarjoilua. Nämä kilpailumaksut kerätään kauden päättyessä jaettaviin palkintoihin. Maksu suoritetaan caddiemasterille.

Kilpailupäivät

Kilpailuviikonpäivä on maanantai.

Palkitseminen

Kauden lopussa palkitaan kunkin sarjan 5 parasta. Jos osanottajia on 6-10 palkitaan 3 parasta ja jos osanottajia on 5 palkitaan kisan paras. Sama kilpailija voi tulla palkituksi vain yhdessä sarjassa, paitsi sarjan mestaruus-pokaali jaetaan jokaisen sarjan parhaalle.
​​​​​​​

SENIOREIDEN VIIKKOKISOJEN PISTEET 2024

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ilmoittautuminen ja viikkokilpailusivusto


Senioriviikkokilpailujen sivusto


NRG 50+ Tour

Kesällä pelataan jälleen 50+ lyöntipelikilpailuita. Tutustu hieman uudistettuun touriin ja lähde mukaan pelaamaan.

Pelimuoto

Lyöntipelikilpailu. 2 sarjaa : naiset ja miehet. Pelaaja osallistuu samalla kilpailusuorituksella sekä lp/scr- että lp/hcp-kilpailuun.

Pelitapa

Kauden 2024 aikana pelataan 12 kilpailua. Kilpailut pelataan alla mainittuina päivinä. Jokainen varaa itselleen peliajan ja käyttää gamebookia tulosten kirjaamiseen. Erillisiä lähtöryhmiä ei siis järjestetä. Peliseuran varmistamiseksi toimisto avaa pelaajille whatsapp -ryhmän. Osakilpailuun hyväksytään kaikki pelipäivän aikana tehdyt kilpailusuoritukset edellyttäen, että kilpailijalla on parinaan merkkari ja tuloskortti/gamebook on täytetty pelipäivän aikana.
Miehet pelaavat jokaisen kisan 58/56 tiiltä ja naiset 48 tiiltä.

Pistelasku

Osakilpailusta jaetaan kummassakin kilpailumuodossa pisteitä seuraavasti : 1. 13 pistettä, 2. 11 pistettä, 3. 9 pistettä, 4. 7 pistettä, 5. 6 pistettä, 6. 5 pistettä, 7. 4 pistettä, 8. 3 pistettä, 9. 2 pistettä ja 10. 1 piste. Scratch-kisassa, tasatilanteessa pisteet jaetaan tasan pelanneiden kesken.

Loppupisteisiin lasketaan kahdeksan parasta tulosta kauden aikana pelatuista kisasuorituksista.

Tulosten julkaisu

Tulosseuranta tapahtuu Nokia River Golfin nettisivuilla, josta löytyy reaaliaikainen ranking.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu on 35 eur koko kisasarjasta. Se maksetaan ensimmäisen kisasuorituksen alkaessa caddiemasterille. Tällä rahalla kerätään palkintopottia. Mitään tarjoilua kisoissa ei ole.

Kilpailupäivät

Kilpailuviikonpäivä on tiistai ellei toisin ilmoiteta. Kilpailupäivät on valittu niin etteivät ne satu samoille päiville SGSn valtakunnallisten ja aluekilpailujen kanssa.

Vuoden 2024 kilpailupäivät ovat :
ti 7.5 (River), ti 14.5 (Rock), ti 28.5 (River), ti 4.6 (Rock), ti 11.6 (River), ti 18.6 (Rock), ti
25.6 (River), ti 2.7 (Rock), ti 16.7 (River), ti 30.7 (Rock), ti 6.8 (River) ja ti 13.8 (Rock).

Pelattavat kentät on valittu niin, että samalla kierroksella on mahdollista pelata Mehiläinen tourin viikkokilpailu

Palkitseminen

Kauden lopussa palkitaan kisasarjan kunkin sarjan 3 parasta. Sama kilpailija voi tulla palkituksi vain yhdessä sarjassa, paitsi kummankin sarjan mestaruuspokaali jaetaan sarjan parhaalle

Tervetuloa kisailemaan!


Miesten ja naisten lyöntipelikilpailun sivustot

Ilmoittautuminen ja rankingit löytyvät kilpailusivuistoilta.


Miesten 50+ Tour sivusto


Naisten 50+ tour sivusto


Peliseuraa 50+ Tour lyöntipeleihin voit löytää tätä varten perustetusta WhatsApp-ryhmästä.

Liity ryhmään tästä linkistä.