Liity jäseneksi

Mehiläinen Tour

Kaikille NRG:n jäsenille avointa Mehiläinen Tour -viikkokilpailua pelataan läpi kesän. Mehiläinen Tour -viikkokilpailu vie kauden lopussa 5 parasta kilpailijaa golfmatkalle etelän lämpöön!


Kaudella 2024 Nokia River Golfissa järjestetään kaikkien aikojen kilpailusarja! Mehiläinen Tourin viisi parasta pelaajaa palkitaan All Inclusive golfmatkalla etelän lämpöön syksyllä 2024. Matkakohde varmistuu kevään aikana.

Kilpailussa on 12 osakilpailua, jotka pelataan viikoittain ennakkoon määrätyllä kentällä itselleen sopivana aikana. Voit siis osallistua kulloiseenkin viikkokilpailuun juuri silloin, kun olet muutoinkin menossa pelaamaan, vaikka toisen kilpailun yhteydessä, kunhan mukanasi on vähintään yksi pelaaja merkkarina. Voit myös aina koittaa parantaa omaa tulostasi, sillä voit osallistua viikoittain kilpailuun niin monta kertaa kuin haluat – paras tuloksesi jää voimaan. Loppupisteissä huomioidaan jokaiselta pelaajalta 4 parasta viikkosijoitusta.

Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli, 3/4 tasoituksella. Kilpailumaksu on 8 €/kierros.

Mehiläinen Tour on avoin vain Nokia River Golfin jäsenille.
Siirry kilpailusivustolle

Kilpailun säännöt:


1. 12 osakilpailua pelataan aikavälillä kesäkuun alku - elokuun loppu (3kk).

2. Kilpailukenttä vaihtuu viikoittain Riverin ja Rockin välillä.

3. Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli, 3/4 tasoituksella. Miehet pelaavat keltaisilta tai valkoisilta, naiset punaisilta tai sinisiltä, seniorit sinisiltä tai keltaisilta. Voit siis valita itsellesi mielekkäimmän tiin. Slopesi muuttuu luonnollisesti valitsemasi tiin mukaan.

4. Kaikki pelaajat pelaavat samassa sarjassa ja jokaisen viikon kilpailun 50 parasta saavat pisteitä periaatteella: ensimmäinen 50 pistettä, toinen 49 pistettä, kolmas 48 pistettä, ja niin edelleen.

5. Jokaista osakilpailua ei tarvitse pelata vaan jokaiselta pelaajalta lasketaan kilpailusarjan päätteeksi yhteen neljän parhaan viikkokilpailun pisteet. Mahdollisessa tasatilanteessa voittajat ratkaistaan arvalla.

6. Kilpailumaksu on 8 € per kierros. Voit osallistua kulloisenkin viikon osakilpailuun halutessasi useammankin kerran, mutta vain viikon paras tulos huomioidaan ja pisteitä kertyy vain parhaalta kierrokseltasi.

7. Viikkokisassa tarvitset aina merkkarin, eli samassa lähdössä tulee olla vähintään yksi muu pelaajaa, mutta hänen ei tarvitse olla kisaan osallistuja.

8. Kilpailukierrokset merkataan aina pahviseen tuloskorttiin ja tuloskortti palautetaan allekirjoitettuna toimistoon tai erikseen osoitettuun postilaatikkoon.


9. Kilpailumaksu, 8 €, tulee olla aina suoritettuna ennen kuin ensimmäinen pallo lähtee ilmaan. Maksu onnistuu joko Mobilepaylla tai suoraan caddiemasterille. Mobilepay numero on 43478.

10. Kilpailuun voit osallistua myös muiden kilpailuiden yhteydessä. Voit siis pelata esimerkiksi samalla kierroksella halutessasi viikkokilpailun & lauantain klubikilpailun.

11. Osallistuaksesi sarjaan sinun tulee olla Nokia River Golfin jäsenRankig-tilanteen löydät kilpailusivustolta