Liity jäseneksi

NRG jäsenyys ja seura

Nokia River Golfissa golfkausi kestää ympäri vuoden!


Nokia River Golf tarjoaa jäsenilleen golfelämyksiä ympäri vuoden. Kesällä 36 väylää kiertää Taivalkunnan kauniissa maisemissa Nokialla ja talvisin molemmat kentät ovat pelattavissa ympäri maailman Trackman simulaattoreissa.

Käytössäsi on Pirkanmaan ainut Trackman range ja sen tarjoamat monipuoliset harjoittelumahdollisuudet.

Ympäri vuoden tarjolla on houkuttelevia tapahtumia, innostavia kilpailuja, laadukasta opetusta sekä ystävällistä asiakaspalvelua.


Siirry jäsenhakemukseenKaksi ykköskenttää - Rock ja River


Nokia River Golfissa sinulla on pelattavissa kaksi täyttä 18-reikäistä golfkenttää, River ja Rock.

Kenttiämme hoidetaan ja kehitetään kahden ykköskentän periaatteella ja kentät ovat myös haastavuudeltaan sekä korkeuseroiltaan keskenään saman tasoiset. Pelaamisen profiililta kentät eroavat kuitenkin toisistaan. Viimeisimpänä, vuonna 2016 valmistunut Rock on profiililtaan modernimpi ja avarampi, River puolestaan perinteisempi, kauniita hämäläismaisemia ja klubitaloa kiertävä kenttä.

Kesäkausi on Nokialla pitkä, pääsemme avaamaan kentät peleille usein jo hyvissä ajoin huhtikuuta ja kentillä pelataan aina lumentuloon saakka. Tämänkin jälkeen kausi jatkuu, sillä molemmat Nokia River Golfin kentät ovat pelattavissa Trackman simulaattoreissa ympäri maailman.

Rock


​​​​​​​Uusi moderni, jylhässä maalaismaisemassa kulkeva Rock-kenttä tarjoaa upean pelikokemuksen aloittelijasta kilpapelaajan. Uudet reiät on suunnitellut Lassi Pekka Tilander.
​​​​​​​​​​​​​

River


Vaihtelevassa maalaismaisemassa kulkevan River-kentän ehdottomana helmenä pidetään väylää #5, jonka näkymä jokaisen on itse koettava.

Harjoitusalueet ja opetus

Nokia River Golfista löydät ihanteelliset harjoittelumahdollisuudet. Lähes 50 lyöntipaikkaa käsittävältä suurelta nurmirangelta löytyy myös 15 Trackman Range lyöntipaikkaa, jotka tarjoavat pelaajille hyödyllistä dataa ja vaihtelua treenaukseen. Takapihalta löytyvät myös kaksi harjoitteluväylää, jotka ovat pelaajien vapaassa käytössä. Rangelta löytyy myös Golf Studios simulaattori, johon jäsenet pääsevät edullisemmin pelaamaan.

Kolme prota tarjoavat monipuolisia opetuspalveluja eritasoisille golfareille. Tarjolla on aina alkeiskursseista kokeneemmalle golfarille, kursseja ja yksityisopetusta.Lue lisää harjoittelualueistamme


Tutustu golfopettajiimme


Katso kurssitarjontaa


Kilpailut ja tapahtumat


Nokia River Golfissa on runsaasti kiinnostavia kilpailuja ja tapahtumia erilaisille golfareille. Kisakalenterista löytyy haastavampia yksilökisoja kuin myös rennompia joukkuekilpailuja. Uutuutena kaudelle 2024 alkaa koko seuran yhteinen Mehiläinen Tour -viikkokilpailu, jossa viisi tourilla parhaiten menestynyttä voittavat All Inclusive golfmatkan etelän lämpöön syksyllä 2024.Tutustu kilpailukalenteriimme
Jäsenet ja jäsenyydet

Nokia River Golfin jäsenenä pääset nauttimaan pitkästä golfkaudesta yli 2000 muun jäsenen kanssa. Meille on ehdottoman tärkeää, että jokainen jäsen tuntee itsensä tervetulleeksi golfyhteisöömme. Tunnelma meillä on asiakaspalautteidenkin perusteella koettu rennoksi ja iloiseksi. Jäsentemme jäsentyytyväisyyttä kartoitamme vuosittaisella Pelaaja ensin -jäsentyytyväisyyskyselyllä minkä tulosten pohjalta pyrimme parantamaan pelaamisen olosuhteita ja palveluitamme jatkuvasti. Haluamme taata jäsenillemme iloisia golfhetkiä ja toivotamme myös uudet golfarit ilolla jäseniksemme!


Tarjoamme pelaajillemme myös mieluisia oheispalveluja padelista, mailan filttaukseen ja ja huoltoon sekä mökkimajoitukseen ja juhlatilojen vuokraukseen. Herkullisista ruuista läpi kauden vastaa Ravintola Bufferi.

NRG:n jäsenille on tarjolla erihintaisia kausimaksuvaihtoehtoja oman golfinnon mukaan. Tarjoamme myös NRG:n alkeiskurssin käyneille ensimmäisen vuoden golfit alennettuun hintaan.


Nokia River Golf - Golfia ympäri vuoden