Liity jäseneksi

Mökkimajoitus

Kaksi idyllistä maalaismökkiä keskellä golfkenttää

Nokia River Golfista löytyy vuokrattavaksi kaksi viehättävää ja vanhaa maalaistunnelmaa henkivää pientä mökkiä yhteisellä puulämmitteisellä pihasaunalla. Mökit sijaitsevat keskellä kenttäämme, lähellä klubirakennustamme ja sen palveluja. Mökeissämme nautit kesästä luonnon helmassa!

Kummassakin mökissä majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Mökkeihin ei tule juoksevaa vettä, mutta toimitamme juomaveden mökkeihin. Lisäksi pihasta löytyy kaivo, josta saa saunaan pesuveden. Pihasaunaan saa lempeät löylyt polttopuilla, jotka löytyvät valmiina mökeiltä. Myös klubirakennuksen saunatilat ovat mökkiläisten käytössä. Itse mökit ovat sähkölämmitteiset.

Rock-kentän taukokioski sijaitsee mökkien läheisyydessä ja sen yhteydestä löytyvät myös vesivessat mökkiläisten käyttöön. Taukokioskia lähinnä olevan mökin edestä löytyy myös Molok, jonne voi viedä roskat halutessaan. Ethän käytä mökkien vieressä olevan talon roskakoreja.
​​​​​​​
Pihapiiristä löytyy mökkiläisten käyttöön grilli. Lisäksi mökeistä löytyy kahvinkeitin, jääkaappi, mikro ja kertakäyttöastiat.
​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​


Vuokraus

Mökin vuokra yöltä 60 € /hlö tai 200 €/ 4 hlö,

Green feet mökkiläisille majoittautumisen yhteydessä tarjoushintaan 55 €/ hlö.


Mökkien siivous sekä vuodevaatteet ja liinavaatteet sisältyvät mökin hintaan. Huomioithan majoittuessasi mökkinaapurisi sekä kentällä olevat pelaajat. Iltaisin mökkikylään laskeutuu maaseudun hiljaisuus, nautithan siitä. Tupakointi mökeissä on kielletty. Saapua mökkeihimme voit klo 16.00 ja poistuminen mökeistä klo 12.00 mennessä. Aikatauluista voidaan sopia myös tapauskohtaisesti.


Lisätietoa mökeistämme saat toimistostamme osoitteesta toimisto@nrg.fi tai soittamalla 0105430976​​​​​​​.