Liity jäseneksi

NRG Golf Studios

NRG Golf Studios mahdollistaa golfaamisen ja monipuolisen harjoittelun ympärivuoden

Hyödynnä Nokia River Golfin jäsenetua, jolla saat 22 % alennuksen kulloinkin voimassa olevasta hinnasta!


Golf Studios on miehittämätön golfsimulaattori, jossa pääset harjoittelemaan ja pelaamaan ympäri vuorokauden. Se mahdollistaa laadukkaan talviharjoittelun erinomaisissa puitteissa lämpimässä sisätilassa. Simulaattorissa on käytössäsi lyöntianalyysi, virtuaalinen range, sekä pelattavaksi lähes 130 eri kenttää ympäri maailman. Simulaattorissa on mahdollista haastaa kaveri hauskoihin erikoiskilpailuihin ja myös puttaaminen ja sen harjoittelu on mahdollista lyöntitutkan avulla. Golfsimulaattorissa harjoittelu ja pelaaminen sopii jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta.

Simulaattorissamme on käytössä TrackMan 4, joka on markkinoiden tarkin, ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. Se on varustettu Dual Radar -teknologialla, joka mahdollistaa todella tarkan analyysin lyönnistä. Se mittaa lyönnistä kymmeniä tietoja, joiden avulla voit tarkastella esimerkiksi mailan ja lavan kulkusuuntia, lyönnin tehokkuutta ja kierteitä. Käyttöliittymä on suunniteltu minimaaliseksi ja yksinkertaiseksi, joten sen käyttö on selkeää ja vaivatonta.

Ajanvaraus tapahtuu helposti netissä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla avaat studion oven.

NRG Golf Studios sijaitsee rangekatoksen yhteydessä ja sisäänkäynti tilaan on palloautomaatin vierestä. Nokia River Golfin jäsenet ovat oikeutettuja 22 % jäsenalennukseen kulloinkin voimassa olevasta hinnasta. Alennuskoodia voi tiedustella toimisto@nrg.fi.