Liity jäseneksi

Golfin aloittaminen

Alkeiskurssi ja Green cardin suorittaminen

Nokia River Golfissa golfin aloittaminen on tehty helpoksi ja pystytkin suorittamaan Green cardin halutessasi jo päivässä! Yhden päivän alkeiskurssit ajoittuvat viikonloppuun. Tarjolla on myös arkikursseja.

Alkeiskurssille tullessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa golfkokemusta. Kursseilla tutustutaan golfin perusteisiin ja suoritetaan Green card, joka on edellytys golfin harrastamiseen. Ennen kurssia sinun tulee tutustua golfin sääntöihin saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Kaudella 2024 alkeiskursseja pitää opettajamme Emmi Jalkanen. Mikäli sinulla on kysyttävää alkeiskursseihin liittyen, olethan yhteydessä suoraan Emmiin.

Tervetuloa aloittamaan golfharrastus Riveriin!

Kurssi sisältää:

  • 6 tuntia opetusta (arkikursseilla 3h/päivä )

  • Mailat lainaksi kurssin ajaksi

  • Green card –suorituksen

  • Kapteenin kierroksen

  • 10:n korin rangekortin


Hinta:

  • Aikuiset 130 €
  • Juniorit ja opiskelijat 100 €


Alkeiskurssit löydät sivun alta.

Mikäli alla olevat päivämäärät eivät sovi, räätälöimme teille sopivan ajankohdan.


Kauden 2024 alennetut pelimaksuhinnat Nokia River Golfissa alkeiskurssin käyneille

KuukausiAikuinenOpiskelijaJuniori
Toukokuu600 €420 €240 €
Kesäkuu500 €350 €200 €
Heinäkuu400 €280 €160 €
Elokuu300 €210 €120 €
Syyskuu200 €140€80 €
Lokakuu100 €70 €40 €


Alkeiskurssimateriaalit –tutustu ennen kurssia!

Lue lisää

Alkeiskurssit 2024


Jatkokurssit 2024


Jatkokurssit on tarkoitettu erityisesti niille, jotka kaipaavat muistutuksia erilaisista lyöntitekniikoista. Jatkokurssille voi osallistua alkeiskurssin käynyt tai lajiin palaava pelaaja. Jatkokurssin kohderyhmä on 36–54 tasoituksella pelaavat pelaajat. Kurssilla kerrataan eri lyöntitekniikan aina putista draiviin saakka. Kurssilla muistutellaan erilaisten lyöntien tekniikoita ja saat vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun ja pelaamiseen. Kurssi järjestetään kahden päivän aikana kaksi tuntia opetusta kerralla. Kurssille mahtuu mukaan kahdeksan pelaajaa ja kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä.

Kurssin hinta on 79 €

Tervetuloa mukaan kertaamaan golfin eri osa-alueita!

Kapteenin kierros

Kapteenin kierroksella selviää, miten kentällä toimitaan ja kuinka kierros etenee

Kapteenin kierros on osallistujille ilmainen käytännön tietopaketti siitä kuinka kentällä toimitaan ja miten säännöt ja pelaamisen käytänteen eri pelitilanteessa toimivat. Kapteenin kierroksella kävellään kahden tunnin aikana kentällä 6- 9 reikää läpi tilanteita kerraten. Kierrokselle osallistuvat eivät itse pelaa.

Kapteenin kierroksen voit käydä alkeiskurssin jälkeen tai milloin vain, kun kaipaa esimerkiksi sääntöopastusta pelitilanteissa.


Kierroksella kapteenit opastavat mm. kuinka golfkierrokselle lähdetään ja kerrataan yleisimpiä sääntöjä kenttäolosuhteissa.Noin kaksi tuntia kestävän kierroksen jälkeen jokainen aloittelija pystyy pelaamaan itsenäisesti. Pyydä myös kaverisi kierrokselle ja ilmoittaudu kapteenin kierrokselle sitä edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä.


Kaikki kauden 2023 aikana kapteenin kierrokselle osallistuneet palkitaan seitsemän rangekorin pallokortilla.
​​​​​​​Kiinnostaako golfin aloitus? Tutustu Golfliiton Koko Suomi golfaa -sivustoon
​​​​​​​