Liity jäseneksi

Nokia River Golf - Golfia ympäri vuoden

Nokia River Golf tarjoaa jäsenilleen, asiakkailleen ja kumppaneilleen golfelämyksiä ympäri vuoden.


Hyödynnä Tappara-pelin tarjous: Liittymällä NRG:n jäseneksi ennen seuraavaa Tapparan kotiottelua, ke 31.1.2024, saat kaupanpäälle 30 rangekorin kortin (arvo 90 €)

Jäsenemme


Rock- ja River-kenttien pelaaminen onnistuu vuoden ajasta riippumatta: kesäisin 36 väylää kiertää Taivalkunnan kauniissa maisemissa Nokialla ja talvella kentät ovat pelattavissa NRG Golf Studios -golfsimulaattorissa.

Pelaajien käytössä on Pirkanmaan ainut Trackman Range ja monipuoliset harjoittelumahdollisuudet.

Ympäri vuoden tarjolla on houkuttelevia tapahtumia ja kilpailuja, laadukasta opetusta ja iloisia kohtaamisia.

Liity nyt jäseneksi ja saat 30 rangekorin kortin kaupanpäälle!

Yritysasiakkaamme


Olisiko yrityksenne kiinnostunut tarjoamaan asiakkailleen tai henkilökunnalleen golfkisaa? Innostaisiko tiimiäsi suorittaa porukalla golfin alkeiskurssi tai miltä kuulostaisi TYKY-päivän järjestäminen kauniilla klubitalollamme ja yhdistää siihen kierros golfia tai tutustuminen lajiin?

Järjestämme vuosittain yli 50 yrityskisaa ja -tapahtumaa erikokoisille yrityksille, juuri heidän toiveidensa mukaan. Klubitalomme yhteydessä toimiva ravintola Bufferi takaa myös herkulliset ruokailuhetket päivään.


KumppanimmeNokia River Golfin kumppaniverkostoon kuuluu yli 50 erikokoista eri aloilla toimivaa yritystä. Kumppanuusohjelma räätälöidään aina yhdessä kumppaniyrityksen kanssa heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaan.

Nokia River Golf on kierrosmäärillä mitattuna yksi Suomen vilkkaimmista kentistä, minkä lisäksi jäsenmäärämme on yli 2000 golfaria, joten pystymme tarjoamaan kumppaneille runsaasti näkyvyyttä. Lisäksi järjestämme kumppaneillemme tapahtumia ympäri vuoden.


Haluatko, että olemme yhteydessä sinuun kumppanuuteen, yritystapahtumaan tai jäsenyyteen liittyen?

Jätä meille yhteystietosi, niin palaamme asiaan! Samalla osallistut myös kaksi green feetä sisältävän paketin arvontaan (arvo 136 €). Voit halutessasi osallistua myös pelkkään arvontaan. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 31.1.2024.