Liity jäseneksi

Ilmoittaudu naisille suunnattuun Askeleet golfin mentaalipeliin – verkkoluennolle

Ilmainen mentaalivalmennuksen verkkoluento järjestetään tiistaina 18.4.

Tiistaina 18.4.2023 klo 18:00–20:00
Paikka: Zoom-alusta
Ilmoittautuminen 11.4.2023 mennessä
​​​​​​​


Golfliiton tarjoama mentaalivalmennusluennon sisällöstä vastaa flowingsport.com.

1. Golfin psyykkiset taidot. Mitä ne ovat ja miten ne näkyvät pelissä?
Golf vaatii monenlaisia taitoja. Ensisijaisesti täytyy osata lyödä erilaisia lyöntejä. Niiden rinnalla golfin psyykkiset taidot tarjoavat harrastelijallekin uusia mahdollisuuksia onnistumisiin. Tutkaillaan yhdessä, mitä nämä taidot ovat ja miten niitä voi helposti treenata myös golfkierroksella, pelaamisen lomassa.

2. Miten päästä yli epäonnistumisista?
Golf on erilaisten fiilisten laji, joka haastaa meidät monella tavalla. Vaikka golfia pelaisi vain omaksi ilokseen, herättävät eteen tulevat epäonnistumiset väistämättä monenkirjavia tunteita. Fiiliksistä kaikki eivät suinkaan ole hyödyksi golfilolle ja kierrostuloksille.
Voidaan siis todeta, että yksi golfin keskeinen psyykkinen taito on tunnekuohun nollaamisen taito.
Mistä tässä taidossa on kyse ja miten sitä voi kehittää golfin eri tilanteissa? Ensimmäinen askel on tunnistaa omalle pelille haitalliset tunteet ja tilanteet. Tämän jälkeen ne on mahdollista nollata ja jopa kääntää oman golfin hyödyksi. Tule kuulemaan esimerkkejä siitä, miten tämä onnistuu!

MITEN MUKAAN?
Ilmoittaudu viimeistään ti 11.4.2023 tästä. Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei kuulu, tarkistathan roskapostin.

Ilmoittaudu tästäKETKÄ ÄÄNESSÄ?
Illan asiantuntijana toimii Flowing Golf Team eli Leena Matikka ja Tiina-Maija ”Tinnu” Paloranta. Yhdessä he muodostavat tiimin, jossa yhdistyy urheilupsykologin ja kilpapelaajan tiedot, taidot ja kokemus. He ovat golfintoilijoita, jotka herättelevät golffareita huomaamaan mielen voiman.
Näiden naisten jaettu innostus jatkuvasta kehittymisestä on synnyttänyt mm. verkossa toimivan Mielen Kuntosalin Golffarille, jossa erityisesti oppimisen psykologiaa sovelletaan golffarin käytännön tilanteisiin.

Lue lisätietoja Flowing Golf TeamistäTervetuloa kuulolle!