Liity jäseneksi

Koko perheen avoimet ovet –menossa mukana Sami Välimäki

Tiistaina 6.6. klo 17–20 Riverin rangella järjestetään avoimet ovet. Avoimet tapahtumat ovat osa Victor Ek -rangepäiviä, joita järjestetään kesällä useampi. Tervetuloa mukaan!

Mitä

Rangella järjestetään koko perheen avoimet ovet tapahtuma tiistaina 6.6. Avoimet ovet tapahtumassa on lajitutustumista ohjaajien kanssa, Victor Ek tarjoaa ilmaista makkaraa grillistä niin kauan kun tavaraa riittää ja pääset myös kuulemaan European Touria kierävän Sami Välimäen kuulumisia kauden ollessa täydessä vauhdissa. Sami jakaa myös nimmareita rangella junioreille. Tapahtuma on täysin maksuton kaikille eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

Kenelle

Avoimet ovet tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita golfin aloittamisesta. Voit osallistua perheen kanssa, kaverin kanssa tai yksin tapahtumaan. Tapahtumassa on hauskaa toimintaa niin lapsille kuin aikuisille. Tapahtumassa pystyt tiedustelemaan myös alkeiskursseista ja junnutoiminnasta. Tapahtuma on matalankynnyksen mahdollisuus kokeilla golfia ensimmäistä kertaa.

Miksi

Avoimet ovet tapahtumassa pääset tutustumaan golfiin ja testamaan golfia. Pääset myös tutustumaan Nokia River Golfiin ja tapaamaan seuramme European Tour pelaajan Sami Välimäen. Ja golf on aivan sairaan hauskaa, varsinkin yhdessä perheen ja kavereiden kanssa. Golfin kautta saa myös varmasti uusia ystäviä!


Tapahtumaan on tervetulleita myös Riverin jäsenet kuuntelemaan Samin kuulumisia.

Nyt on hyvä hetki jokaisen nappasta kaveri mukaan testailemaan golfia ja tulla viihtymään rangelle hauskan avoimet ovet tapahtuman merkeissä!


Victor Ek rangepäivät

Victor Ek järjestää kaudella 2023 viime vuodesta tuttuja rangepäiviä ja golfiin tutustumisia. Victor Ek on mukana myös avoimet ovet tapahtumassa ja tapahtuma onkin järjestetty yhdessä Victor Ek kanssa.

Tiistaina 6.6. Victor Ek rangepäivä alkaa jo klo 14 rangella, kun Victor Ek tarjoaa ilmaiset rangepallot kaikille. Rangepäivä jatkuu avoimet ovet tapahtuman merkeissä klo 17 eteenpäin.

Jos avoimet ovet tapahtuma ei osu hyvin kalenteriin, katsothan Victor Ek muut rangepäivät.

Muut rangepäivät ja golfiin tutustumispäivät:

26.7. keskiviikko

17.8. torstai

6.9. keskiviikko

Victor Ek rangepäivistä tiedoitamme vielä lisää!