Liity jäseneksi

Junioritoiminnan helmikuun tiedote

Kuulumisia junioreiden talven toiminnasta. Kesän treeniryhmiin ilmoittautuminen on avattu!


Kuulumisia

Talvi alkaa kääntyä kevättä kohden ja on aika suunnata ajatuksia alkavaan golfkauteen.

Kesän treeniryhmien ilmoittautuminen on nyt avattu ja klikkamalla alla olevaa linkkiä avautuu myös ryhmien harjoitusajat.

Ryhmäjako:

Nappulajunnut (3-5v)

Vauhtijunnut (6-10v)

Superjunnut (7-13v)

Kilpajunnut 1

Kilpajunnut 2


Tutkimusten mukaan nuorten liikuntamäärät ovat nykypäivänä alhaisia valtakunnallisella tasolla. Terveysliikunnan kannalta olisi tärkeää, että lapsi liikkuu vähintään 2-3h/vrk. Tähän seurajohtoiset harjoituskerrat eivät riitä, vaan omaehtoista liikuntaa tulee olla lapsen arjessa monipuolisesti.

Nokia River Golfin junioriryhmissä oleville lapsille on talven aikana tarjolla golfharjoitukset kerran viikossa torstaisin Golf Skyn tiloissa ja fysiikkaharjoituksia 3 kertaa viikossa yhteistyössä Poltesalin ja Golf Pirkkalan juniorien kanssa. Kilpajunnuille pidettiin marraskuussa kehon ominaisuuksien testit ja seurantatesti pidetään 24.4.

Lajiharjoituksissa edetään teemakuukausittain seuraavasti:

Joulukuu - nopeus

Tammikuu - tekniikka

Helmikuu - lähipeli, wedget

Maaliskuu - puttaaminen

Huhtikuu - kertaus


Tämän lisäksi jokaisella harjoituskerralla tarkistetaan alkuasento, pallon paikka ja tasapaino. Jatkuvina teemoina ovat "take away", liikejärjestys ja mailanpään vauhti.

Valmentajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä pelaajien kehitykseen ja ennen kaikkea asenteeseen harjoituksissa. Jokaisella kilpajuniorilla on oikeus yksityistunteihin head pro Juha Skytän kanssa. Nämä tunnit sisältyvät vuosimaksuun. Kilpajuniorin tulee olla itse yhteydessä Juhaan tuntia varatessaan. Kartoituksen jälkeen laaditaan kehityssuunnitelma kotiläksyineen, kun juniori on harjoitellut ja omaksunut tehtävänsä, hän saa varata seuraavan tunnin Juhan kanssa.


Superjunnut ovat harjoitelleet talven aikana monipuolisesti golfin eri osa-aluita. Tekniikkaa on harjoiteltu niin svingissä kuin lähipelissäkin. Superjunnujen treeneissä on tehty paljon pistetyöskentelyä, jossa jokainen juniori on päässyt harjoittelemaan omalla taitotasollaan. Lisäksi harjoittelemme kehittämään monipuolisesti motorisia perustaitoja. Jokaisella harjoituskerralla käymme läpi kropan ja aivojen lämmittelyn, alkuasennon perusteet, tasapaino svingissä sekä liikejärjestys ja voimantuotto.

Panostamme koko kauden ajan ohjaajiemme koulutukseen ja omien pelitaitojen kehittämiseen. Tarjoamme ohjaajille talven aikana joka toinen tiistai koulutusta Golf Studiollamme sekä joka toinen tiistai heille oman pelivuoron. Jatkamme ohjaajien kouluttamista läpi vuoden myös kesällä.

Olemme pohtineet talven aikana toimintaamme, käsitelleet saamiamme palautteita ja reagoineet niihin. Tiedotus tällä sivustolla, MyClubissa ja Some-tileillä toteutetaan minimissään jokaisen kuukauden 1. päivä.

Nokia River Golfin junioreita voit seurata sosiaalisen median kanavissa Instagramissa ja TikTokissa. Olemme kesällä aktiivisia näissä kanavissa, joten otathan seurantaan NRG:n junnujen omat somekanavat. Lisäksi toivomme junnuilta ideoita varsinkin TikTok videoihin.

IG: @riverinjunnut

TikTok: @nrgjunnut


NRG Juniorivalmennuksen arvot ja visio

Arvot

Positiivinen ilmapiiri- NRG:n henki

+ Iloisuus, oppiminen, uteliaisuus, avoimuus, turvallisuus

Urheilullisuus

+ Terveys edellä, tavoitteellinen toiminta, urheilijan elämäntapa arjessa

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

+ Toisen kunnioittaminen ja yhdenvertainen kohtelu


Visio

Haluamme olla tunnetuin ja vetovoimaisin juniorigolfseura Pirkanmaalla

+ Innostava ilmapiiri

+ Laadukkaat pelaamisen ja harjoittelun olosuhteet

+ Ohjaajien ja valmentajien jatkuva kouluttautuminen


Infoa tulevasta


Kesäkauden avaustapahtuma pidetään 22.4. Riverissä. Ohjelma ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Tarkoituksena on pitää samalla vanhemmille infotilaisuus kesän junioritoiminnasta. Pistäthän päivämäärän kalenteriisi jo nyt!

Aloitamme myös uusien ohjaajien rekrytoinnin kesän toimintaan. Jos sinulla on joku potentiaalinen ohjaajaehdokas mielessä, vinkkaathan siitä meille.

Huom. Juha Skyttä opiskelee valmentajan erikoisammattitutkintoa ja on lähijaksolla 2.2.–3.2. Kilpajunnujen vastuuvalmentajana torstain 2.2. treeneissä toimii Kari Viitanen.


Ilmoittaudu mukaan kesän junioritoimintaan

Lue lisää