Liity jäseneksi

Junioreiden kesäkuun tiedote

KILPAJUNIORIT

Kilpailukausi on käynnistynyt ja juniorimme kilpailevat usealla eri kiertueella. Kilpailukierros mittaa pelaajan päivän kunnon ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Itsearviointilomake on ladattu nettiin (https://forms.gle/Y3xaCfK6nWgnQWvM8) ja se tulee täyttää kierroksen jälkeen neutraalissa mielentilassa. Kierroksen jälkeen on syytä ottaa tavaksi huoltava harjoittelu, jonka aikana tsekataan tähtäys, osumapuhtaus ja pallon starttilinjan hallinta putissa, lähipelissä ja swingissä.

Riverin henkeen kuuluvat mm. toisen kunnioittaminen, iloinen tekeminen ja avoimuus. Haluan avoimesti muistuttaa, että kilpajuniorit eivät pelaa harjoitellessaan tasoituskierroksia, vaan tasoitus muodostuu ainoastaan kilpailuissa pelatuista peleistä. Näin se kuvastaa pelaajan oikeaa tasoitusta. Korviini on myös kantautunut epäilyksiä joidenkin pelaajien epärehellisyydestä. Haluan korostaa, että näitä ei ole useita, mutta yksikin on liikaa. Käykää vanhemmat keskustelu lapsenne kanssa reilun pelin hengestä, kukaan ei halua ”kusettajan” leimaa itselleen.

8.–9.6. Vaasan Golfissa karsii 6-henkinen joukkueemme pääsystä 2.–3.8. pelattaviin Juniorien joukkue-SM kilpailuihin. Karsinta pelataan 2 kierroksen mittaisena.
Joukkue:
Eetu Kilpinen
Aleksi Matinlassi
Lauri Rosendahl
Iivo Sirainen
Sara Pihlajamäki
Mimosa Rosendahl


Torstain peliharjoitusten aloitusaika on kesäkuusta alkaen klo 18.00.
Ilmoittautuminen tulee tehdä kyseisen viikon tiistaihin mennessä MyClubin kautta ja lähtöajat julkaistaan kilparyhmän whatsapp-ryhmässä keskiviikkoisin.

Kesäkuun mielenkiintoisia tapahtumia kisojen lisäksi ovat

  • 6.6. koko perheen avoimet ovet, mukana Sami Välimäki
  • 20.–21.6. junnujen 24h golf https://www.24hgolf.fi


Juhannusviikolla to 22.6. ei ole peliharjoituksia.


Terveisin,

Juha Skyttä

Head Pro