Liity jäseneksi

Nokia River Golf Ry:n syyskokous 23.11.2021

Nokia River Golf Ry:n syyskokous pidettiin 23.11.2021. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat, joista lisää seuraavassa.


Tommi Jalkanen Nokia River Golf Ry:n puheenjohtajaksi

Nokia River Golf Ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Tommi Jalkanen. Seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Petri Hurri päätti vetäytyä pois seuran puheenjohtajan tehtävästä ja Ry:n hallituksesta – haluammekin kiittää Petriä hänen upeasta työpanoksestaan seuran puheenjohtajana viimeisten 11 vuoden aikana. Samalla toivotamme Tommille menestystä tulevaan tehtävään seuran puheenjohtajana. Tommin mietteitä Riverin tulevaisuudesta saamme kuulla erillisessä uutisessa hieman tuonnempana.


Hallitus

Olli Ikäheimo ja Martina Pellinen jatkavat seuraavan kaksivuotiskauden seuran kapteeneina. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä jatkamaan valittiin kapteeneiden lisäksi Kaisa Luhtala ja Risto Turunen. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Kari Mustalahti ja Petri Vesa. Samalla hallituksen jäsenten lukumäärää päätettiin kasvattaa yhdellä jäsenellä (yhteensä 12 jäsentä).


Tilintarkastajat

Nokia River Golf Ry:n tilintarkastajiksi valittiin Moore Rewinet Oy tilintarkastusyhteisöstä Jari Paloniemi, KHT ja Veikko Terho, KHT.


Budjetti ja toimintasuunnitelma 2022

Kokous hyväksyi yksimielisesti Nokia River Golf Ry:n hallituksen esityksen vuoden 2022 budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Seuraavan linkin kautta löytyy syyskokouksen kokousmateriaali, jossa myös budjetti ja toimintasuunnitelma.

Kokousmateriaali

Lisäksi hyväksyttiin ensi vuoden jäsenten maksujen erääntymisajankohdat: jäsenmaksujen eräpäivä on 3.1.2022 sekä kausi- ja vuokrapelioikeuksien eräpäivä on 11.3.2022.

Haluamme muistuttaa jäsenistöämme siitä, että seuran maksujen ajallaan maksaminen on kausiluonteisen toimintamme johdosta ensiarvoisen tärkeää. Vuodenvaihteen jäsenmaksut ovat talviajan ainoa tulonlähde ja siksi kassan hallinnan kannalta erittäin tärkeässä roolissa. Toivommekin, että kaikki hoitavat maksunsa ajallaan. Kiitos tästä kaikille etukäteen.


Kirsti Jantunen – Vuoden Riveriläinen 2021

Syyskokouksessa julkistettiin vuoden Riveriläinen 2021 ja hän on seuramme upea ja aktiivinen jäsen Kirsti Jantunen. Sydämelliset onnittelut Kirstille koko yhteisömme puolesta! Kirstin mietteitä lisää tuonnempana julkaistavassa erillisessä uutisessa.