Liity jäseneksi

Nokia River Golf Ry hallituksen kokous 7.4.2021

Hallitustiedote 7.4.2021

Kauden avaus

Nokia River Golfin pelikausi startattiin erinomaisessa kunnossa olevalle Riverin Kevät-kentälle 30.3.2021 ensimmäisten kenttien joukossa Suomessa. Torstaina 1.4.2021 avattiin Rockilta Kevät-kenttä. Range avattiin pelaajien käyttöön 26.3.2021. On ollut mahtavaa huomata, kuinka ihmiset ovat olleet innoissaan päästessään aloittamaan uuden golfkauden 2021. Ajanvaraukset ovat täyttyneet hyvällä tahdilla ja rangella on ollut erittäin paljon harjoittelijoita.

Turvallisuus kentällä

Pelaamisen turvallisuus ja henkilökunnan työturvallisuus ovat tämän vuoden yhtenä keskeisenä teemana. Turvallisuuteen liittyvät asiat ovat aiheena jokaisessa hallituksen kokouksessa.

Kenttätoimikunta on käsitellyt asiaa ja päätynyt seuraavassa kappaleessa esiteltyihin toimenpiteisiin.

Vaaratilanteiden kirjaus ja -raportointi:

Jatkossa kaikki vaaratilanteet ja tapaturmat kirjataan systemaattisesti ylös.
• Korjaavat sekä ennaltaehkäisevät toimet luonnollinen osa arkea.
• Valvojat suuressa roolissa havainnoinnissa.
• Raportointi hallitukselle hallitusten kokousten yhteydessä sekä lisäksi tarvittaessa.

Tiedottaminen ja ohjeistaminen:

Lisäämme tiedottamiseen turvallisuusasiat nyt korostetusti. Meillä kaikilla on vastuu. Pienillä teoilla voi olla suuret vaikutukset sekä pienillä virhearvioinneilla suuret seuraukset.

Havaitut vaaranpaikat kentällä ja toimet:

Rock #2 avaus – Rock 10 Tiibox —> Rock#2 tiiboxiin kyltti missä muistutetaan ettei avauslyöntiä voi suorittaa ennen kuin se on turvallista myös väylän #10 pelaajaliikenteen osalta. Toteutus toukokuu 2021. Mikäli tämä ei toimena riitä tulee Rock#2 boxin siirron tarpeellisuutta harkita.

Rock #9 tiiboxi väylän #8 avausten osalta. Yleisimmin pallo tulee pomppien. —> väliruohon kasvattaminen pidemmäksi. Asiaa seurataan ja tarvittaessa toimet pelikauden 2021 aikana.

River #6 avaus / lyönti rinteestä – River #4 griinialue. Tiedostettu vaarapaikka mihin vain yleinen toisten pelaajien huomioiminen ja FORE-huuto on ratkaisu.

River#7 griinialue – River#1 avauslyönti. —> Metsässä on jo verkko, mutta sitä laajennetaan pelikauden 2021 aikana.

River#7 – River#8 – Range. Verkotusasiat käsitellään kun työt etenevät ja kokonaisuus hahmottuu käytännössä. River#7 teebox todennäköisesti siirretään lähemmäs parkkipaikkaa jotta kulma rangea kohden muuttuu. Myös väylän lyhentäminen yksi mahdollinen toimi.

River#9 – Parkkipaikka —> Verkkoa laajennetaan. Toteutus kalenterivuoden 2021 aikana.

Muuta:

Päihteettömyyttä autojen käytön yhteydessä korostetaan.

Tilinpäätös 2020

Nokia River Golf Ry:n hallitus käsitteli tilinpäätöksen 2020 ja esittää sitä seuran kevätkokouksen hyväksyttäväksi.

Seuran kevätkokouksen siirto

Seuran kevätkokous siirretään pidettäväksi alkuperäisestä 27.4.2021 ajankohdasta tuonnemmaksi. Tavoitteena on, että kokous voitaisiin järjestää siten, että osallistujat voisivat olla kasvotusten. Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme uudesta ajankohdasta tuonnempana.

Nokia River Golf Ry hallitus