Liity jäseneksi

Nokia River Golf ry hallituksen kokous 31.1.2023

Nokia River Golf Ry:n hallitus kokoontui 31.1.2023 vuoden ensimmäiseen kokoukseen. Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat:

Nokia River Golfin vaalitoimikunta

Nokia River Golfin vaalitoimikuntaan valittiin 14.12.2022 Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n yhteiskokouksessa Erkki Räty, Pasi Nieminen, Kari Koiviola ja Hanna Kalenoja.

Vaalitoimikunnan tehtävä on määritetty Riverin hallinto-ohjeessa seuraavasti:

River Golf Oy:n ja Nokia River Golf Ry:n hallitukset valitsevat vuosittain 31.12. mennessä vaalitoimikunnan, jossa on kahdesta neljään (2-4) jäsentä. Esteellisyysperiaatetta noudattaen vaalitoimikuntaan kuuluva ei voi olla mukana vaalitoimikunnan esityksessä yhtiökokoukselle tai vuosikokoukselle.

Vaalitoimikunnan tehtävänä on etsiä päteviä ja lisäarvoa tuottavia ehdokkaita River Golf Oy:n ja Nokia River Golf Ry:n hallituksien jäseniksi ja yhdistyksen puheenjohtajaksi. Vaalitoimikunta valmistelee ja tuo esitykset yhtiökokoukselle ja vuosikokoukselle hallitusten jäseniksi ja yhdistyksen puheenjohtajaksi. Toimitus-/toiminnanjohtaja toimii vaalitoimikunnan sihteerinä. Vaalitoimikunnan on esitystä laatiessaan huomioitava hallitusten jäsenten ja yhdistyksen puheenjohtajan kohdalla riittävän rotaatio ottamalla huomioon kulloinkin vallitseva tilanne. Vaalitoimikunnan on esityksessään pyrittävä siihen, että oy:n hallituksessa säilyy enemmistö ry:n hallituksen ulkopuolisilla jäsenillä.

Nokia River Golfin työvaliokunta

Nokia River Golfin työvaliokuntaan valittiin 14.12.2022 Nokia River Golf Ry:n ja River Golf Oy:n yhteiskokouksessa Tommi Jalkanen, Niklas Mattsson, Lauri Oja, Harri Meller ja sihteeriksi Kimmo Sirainen.

Työvaliokunnan tehtävä on määritelty Riverin hallinto-ohjeessa seuraavasti:

River Golf Oy:n ja Nokia River Golf Ry: hallitukset valitsevat vuosittain puheenjohtajien johdolla neljä (4) jäsentä käsittävän työvaliokunnan, jonka tehtävänä on valmistella yhtiön ja yhdistyksen toimintaa kehittäviä asioita hallituksien päätettäväksi. Työvaliokunta toimii hallitusten alaisuudessa ja valvonnassa. Työvaliokunta kokoontuu tarvittaessa ja kustakin kokouksesta laaditaan muistio, joka toimitetaan hallitusten jäsenille.
Työvaliokunta voi kutsua kokouksiinsa asiantuntijoita. Toimitus-/
toiminnanjohtaja toimii työvaliokunnan sihteerinä.

Nokia River Golfin Strategia 2024 - 2028

Kuluva vuosi on Riverin nykyisen strategian viimeinen vuosi ja uusi strategia 2024-2028 esitellään jäsenistölle seuran syyskokouksessa.

Nokia River Golfin työvaliokunta toimii Riverin uuden strategian 2024 - 2028 ohjausryhmänä. Työvaliokuntaan kuuluvat Ry:n puheenjohtaja Tommi Jalkanen ja varapuheenjohtaja Niklas Mattsson sekä Oy:n puheenjohtaja Lauri Oja ja varapuheenjohtaja Harri Meller.

Riverin strategia 2024 - 2028 tulee sisältään suuntaviivat kyseisen ajanjakson tavoitteisiin ja suuntaan, mitä kohti haluamme mennä.

Vastuullisuus Nokia River Golfissa

Nokia River Golf Ry:n hallitus päätti lakkauttaa ympäristötoimikunnan ja perustaa sen tilalle vastuullisuustoimikunnan. Vastuullisuustoimikuntaan valittiin Petri Vesa, Martina Pellinen, Teemu Lehtimäki ja Kimmo Sirainen.

Vastuullisuus eri muodoissaan on tärkeä osa Riverin toimintaa ja tällä toimenpiteellä halutaan vahvistaa vastuullisuuden eri osa-alueiden jalkautumista arjen toimintoihin.

Turvallisuus

Jokaisen Nokia River Golf Ry:n hallitusten kokousten ensimmäinen aihe on turvallisuus. Tässä läpikäymme kaikki tietoon tulleet turvallisuuteen liittyvät asiat. Toteamme asiat ja päätämme, kuinka turvallisuutta voidaan edelleen parantaa.

River-kentän väylien 1 ja 7 väliseen metsään on asennettu tolpat, joiden väliin asennetaan verkko talven jälkeen. Näin parannamme turvallisuutta 7-väylän greenillä 1-väylältä karanneiden avausten osalta.

Tulevat kansalliset kilpailut

Nokia River Golfissa järjestetään tulevilla kausilla seuraavat suuremmat kansalliset kilpailut:

 • SGS aluetour Finaali 2.9.2023. River-kenttä

 • M50 SM joukkuekilpailu 16.-17.9.2023. Rock-kenttä.

 • Finnish Junior Tour finaali 2024 syyskuu.

 • Lisäksi olemme hakeneet vuodelle 2024 yhtä kansallista kilpailua, josta tiedotamme

  hakuprosessin jälkeen

  Nokia River Golf 35-vuotta

  Upea seuramme täyttää tänä vuonna 35-vuotta. Tulemme järjestämään tulevan pelikauden aikana 35v juhlakilpailun ja iltatilaisuuden jäsenillemme. Tästä lisää tuonnempana.

  Nokia River Golf Ry hallitus