Liity jäseneksi

Nokia River Golf Ry hallituksen kokous 2.11.2020

Nokia River Golf Ry hallituksen kokous 2.11.2020


Pian 100.000 kierrosta pelattu

Tätä tiedotetta kirjoittaessa säätiedotus lupaa marraskuun ensimmäiseksi viikonlopuksi upeaa keliä ja kenttä onkin lähes viimeistä lähtöä myöten täynnä. Sunnuntain jälkeen meillä on 98.700 pelikierrosta pelattuna kuluvalla kaudella! Kaikkien aikojen golfkesä siis takana.

Rock-kenttä suljetaan 8.11.2020

Suljemme Rock-kentän tulevan sunnuntain jälkeen. Tämä jälkeen Rockilla aloitetaan syystyöt – greenien syväilmastointi ja väylien ilmastointi. Ilmastoinnin yhteydessä kenttä myös hiekotetaan kosteuden läpäisyn parantamiseksi. Pelit jatkuvat River-kentällä normaalisti niin kauan, kuin kelejä vain riittää.

Rangen uudistustyöt alkaneet

Rangen uudistustyöt alkoivat 2.11.2020. Uudistus toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan nykyisen palloautomaatin klubitalon puoleinen osa. Kun tämä työ on saatu valmiiksi, siirretään työmaa palloautomaatista Taivalkunnantien puolelle. Näin saamme pidettyä rangen auki koko uudistuksen ajan.

Kuten aikaisemmassa rangen uudistusta koskevassa tiedotteessa kerroinkin, toteutetaan uudistus kassavaroin vuosien 2020 ja 2021 aikana.

Rangen uudistuksen pääyhteistyökumppani Tampereen Autokuljetus Oy vastaa uudistuksen maa-aineiden kuljetuksesta ja tuottamisesta. Kyseinen kumppanuus on 5-vuotinen.

Budjettiesitys 2021

Hallitus päätti kokouksessaan Nokia River Golf Ry:n budjettiesityksestä, jonka se esittää seuran syyskokouksen hyväksyttäväksi. Nokia River Golfin sääntömääräinen syyskokous pidetään 23.11.2020 klo 18.00. Kokouskutsu julkaistaan seuran kotisivuilla ensi viikolla.

Riverin hallinto-ohje

Hallitus päätti, että Riverin hallinto-ohjeen valmistelu aloitetaan. Hallinto-ohje laaditaan päätöksenteon läpinäkyvyyden parantamiseksi. Hallinto-ohje tullaan käsittelemään sekä Nokia River Golf Ry:n että River Golf Oy:n hallituksissa.

Lopuksi

Toivotamme koko Riverin henkilökunnan ja hallitusten puolesta erinomaisen hyvää pelikauden jatkoa! Rikotaan yhdessä se 100.000 pelikierroksen raja!

Kimmo Sirainen