Liity jäseneksi

Nokia River Golf ry hallituksen kokous 13.3.2023

Nokia River Golf Ry


HALLITUSTIEDOTE 13.3.2023

Nokia River Golf Ry:n hallitus kokoontui 13.3.2023 vuoden toiseen kokoukseen.

Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat:


Toiminnanjohtajan katsaus

Toiminnanjohtajan katsauksessa läpikäydään jokaisessa kokouksessa ajankohtaiset talous- ja jäsenasiat.

Jäsenistön tilanne 12.3.2023. Jäsenmäärä on tällä hetkellä 2152. Jäsenistön määrä on kutakuinkin viime vuotta vastaavalla tasolla.

Nokia River Golf Ry:n tilinpäätös 2022

Nokia River Golf Ry:n hallitus käsitteli kokoukseen yhdistyksen tilinpäätöksen tilikaudelta 2022. Hallitus päätti yksimielisesti esittää tilinpäätöstä yhdistyksen kevätkokoukselle 25.4.2023.

Tilinpäätöksestä tulee myöhemmin oma uutinen, josta selviää keskeiset menneen pelikauden asiat.

Nokia River Golfin työtyytyväisyyskysely kaudesta 2022

Nokia River Golfin työntekijöille toteutettiin helmikuussa 2023 työtyytyväisyyskysely. Kysely lähetettiin kauden 2022 työntekijöille ja kyselyyn saatiin yhteensä 31 vastausta.

Koko kyselyn keskiarvo oli erinomainen 4,6 / 5 pistettä.

Riverin työyhteisön keskeisinä arvoina toimivat osaaminen, yhteisöllisyys, toisten tukeminen, kova työnteon asenne ja asiakaspalveluhenkisyys. Haluamme edelleen vahvistaa näitä asioita ja teemme arjessa töitä sen eteen, että River on jatkossakin haluttu ja mieluinen työpaikka.

Toimikuntien yhteinen kauden 2023 suunnittelupäivä 18.3.2023

Riverin toimikunnat kokoontuvat klubitalolle 18.3.2023 suunnittelemaan yhdessä tulevaa pelikautta. Tiedotamme päivän annista lisää erillisellä tiedotteella.


Pelikausi lähestyy kovaa vauhtia

Pelikausi on jo lähellä. Lunta kentällä ei ole paljoa ja väylien hiekotukset tehdään maaliskuun lopulla. Hiekka yhdessä auringonpaisteen kanssa sulattaa lumet ja samalla hiekka hoitaa kentän pintaa.

Muistattehan hoitaa jäsenmaksut ja kausimaksut ajoissa kuntoon, jotta jokaiselle halukkaalle varmasti löytyy vuokrapelioikeus tulevaa kautta ajatellen.

Oikein hyvää maaliskuun jatkoa,

Nokia River Golf Ry hallitus