Liity jäseneksi

Osallistu Golf Studios Talvikiertueeseen NRG Golf Studios -simulaattorissa

Kisakausi jatkuu studion puolella läpi koko talvikauden. Ensimmäinen kuukausikisa on jo käynnissä.

Golf Studios Talvikiertue palaa tänä vuonna viiden kuukausikisan kera NRG Golf Studioon. Marraskuun kilpailu on jo auki, joten varaa itsellesi aika NRG Golf Studiosta ja osallistu kilpailuun TrackManin Tournaments-osiosta.

Tänä vuonna kilpaillaan yhdessä sarjassa, tasoituksellisessa lyöntipelissä. Jokaisen kuukausikisan kolme parasta palkitaan huippupalkinnoilla, minkä lisäksi paras nainen palkitaan erikseen. Jokainen kilpailu kestää kuukauden alusta loppuun ja siihen voi osallistua missä tahansa Golf Studios -simulaattorissa. Osallistumiskertoja ei ole rajattu, eli samaan kilpailuun voi osallistua useamman kertaa ja koittaa parantaa näin tulostaan. Kilpailuun ei ole erillistä maksua, vaan voit osallistua siihen simulaattorivarauksellasi.

Muistathan kirjautua kilpailuihin aina TrackMan-käyttäjätunnuksella tai sähköpostiosoitteella, jotta tulokset kirjautuvat oikein.


Talvikiertueen osakilpaun voit pelata yksin tai yhdessä muiden kanssa. Miehet ja naiset voivat pelata myös samaan aikaan, TrackMan asettaa pelaajan oikealle tiille automaattisesti. Yhden pelaajan kannattaa varata pelaamiseen ainakin tunti, kahden kaksi tuntia ja kolmen tai neljän pelaajan kolme tuntia. Mikäli TrackMan on tuttu, tunnus on luotu valmiiksi ja lämmittelyt sujuvat nopeasti, riittää tunti per pelaaja varmasti kisakierroksen pelaamiseen. ollessasi epävarma, varaa lisätunti välttyäksesi kiireeltä. Useamman pelaajan kanssa pelatessa, muistakaa huomioida oikea lyöntijärjestys.

Marraskuun kisakenttänä toimii Lübker Golf Resortin Sand & Forest -kenttä.

Onnea kilpailuun!