Liity jäseneksi

Jäsenten alennuskoodi NRG Golf Studioon

Golfkausi jatkuu syksyn tullen NRG Golf Studiossa. Hyödynnä jäsenetua ja nauti 22 % alennuksesta kulloinkin voimassa olevasta hinnasta.

GolfStudios on miehittämätön golfsimulaattori, jossa pääset harjoittelemaan ja pelaamaan ympäri vuorokauden. Se mahdollistaa laadukkaan talviharjoittelun erinomaisissa puitteissa lämpimässä sisätilassa. Simulaattorissa on käytössäsi lyöntianalyysi, virtuaalinen range, sekä pelattavaksi lähes 130 eri kenttää ympäri maailman. Simulaattorissa on mahdollista haastaa kaveri hauskoihin erikoiskilpailuihin ja myös puttaaminen ja sen harjoittelu on mahdollista lyöntitutkan avulla. Golfsimulaattorissa harjoittelu ja pelaaminen sopii jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta.

Simulaattorissamme on käytössä TrackMan 4, joka on markkinoiden tarkin, ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. Se on varustettu Dual Radar -teknologialla, joka mahdollistaa todella tarkan analyysin lyönnistä. Se mittaa lyönnistä kymmeniä tietoja, joiden avulla voit tarkastella esimerkiksi mailan ja lavan kulkusuuntia, lyönnin tehokkuutta ja kierteitä. Käyttöliittymä on suunniteltu minimaaliseksi ja yksinkertaiseksi, joten sen käyttö on selkeää ja vaivatonta.

Ajanvaraus tapahtuu helposti netissä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla avaat studion oven.

NRG GolfStudios sijaitsee rangekatoksen yhteydessä ja sisäänkäynti tilaan on palloautomaatin vierestä. Nokia River Golfin jäsenet ovat oikeutettuja 22 % jäsenalennukseen kulloinkin voimassa olevasta hinnasta.


Talvikauden hinnat:

  • ma-su klo 7-15 22 €
  • ma-su klo 15-23 30 €
  • su-pe klo 23-2 ja 5-7 12 €
  • su-pe klo 2-5 10 €
  • pe-la ja la-su yöhinnat vaihtelevat kellon ajan mukaan.

HUOM! alennus näistä hinnoista!

Alennuskoodi on "river22" ja se on tarkoitettu ainoastaan NRG:n jäsenille.