Liity jäseneksi

Jäsenmaksulaskusi on erääntynyt

Maksamalla jäsenmaksulaskun turvaat pelisi Riverissä kaudella 2023!

Nokia River Golfin jäsenlaskut lähtivät liikkeelle 1.12.2022 ja näiden jäsenlaskujen eräpäivä oli 3.1.2023. Tietojemme mukaan, sinulla on jäsenlasku edelleen auki. Muistutuslasku jäsenyydestä on lähtenyt joko sähköpostitse tai kirjeenä sinulle viime viikolla.

Mikäli tarkoituksenasi on jatkaa Nokia River Golfin jäsenenä kaudella 2023 maksathan jäsenmaksulaskun pikimmiten. Jäsenmaksun maksamalla varmistat jäsenyytesi NRG:ssa. Koska pelioikeuksiin sidottu jäsenmäärämme alkaa olemaan lähellä maksimia, joudumme aloittamaan jäsenrekisterin perkauksen jo lähiaikoina tehdäksemme tilaa uusille halukkaille. Jäsenrekisterin perkauksessa poistamme rekisteristämme jäseniä, joilla jäsenmaksulasku on vielä avoinna. Mikäli tarkoituksenasi ei ole jatkaa jäsenenämme, toivomme tästä myös ilmoitusta pikaisesti mielellään sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nrg.fi.

Tässä vaiheessa vuotta on myös hyvä aika tiedottaa toimistoa, mikäli toiveissasi on tehdä muutoksia tulevan vuoden kausimaksupelaamiseen. Laskutamme myöhemmin keväällä kausimaksut edeltävän kauden tietojen perusteella, eli mikäli kaudella 2022 olet pelannut River-kentän kausimaksulla, mutta tänä vuonna toiveissasi on pelata rajoittamattomalla molempien kenttien kausimaksulla, laita tästä viestiä toimistolle.

Iloista alkanutta vuotta!


Lue lisää