Liity jäseneksi

Pelaaminen pakkasaamuina

Nyt on taas se aika vuodesta, kun yöpakkaset voivat alkaa rajoittaa pelaamista aamuisin. Lue ohjeet pakkasaamujen pelaamiseen.

Ensimmäiset yöpakkaset ovat saapuneet tähän syksyyn. Kuuraisena aamuna kenttä on suljettu ja kentälle menoa on kielletty. Tällöin kielto koskee myös harjoitusviheriöitä, joille meneminen on kielletty.
​​​​​​​
Pakkasen ja mahdollisen kuuran vuoksi, aamun tiiaikoja voidaan joutua perumaan.
Mikäli joudumme sulkemaan kenttää ja perumaan aamun lähtöjä, ilmoitamme tästä aina kotisivuillamme. Suosittelemmekin kylminä aamuina tarkistamaan kentän aukiolon aina kotisivuilta "Tänään"-kohdasta. Ilmoitamme myös aina arvioidun aukeamisajan.

Jos tiiaikasi peruuntuu kentän kiinniolon johdosta, suosittelemme olemaan yhteydessä caddiemasteriin. Pyrimme löytämään uuden lähtöajan sinulle ja pelikavereillesi vielä samalle päivälle.

Mikäli aamupakkasen vuoksi vain muutamia lähtöjä jouduttaisiin perumaan, niin pyrimme lähettämään nämä mahdollisesti jo kentälle saapuneet peliryhmät lähtöaikajärjestyksessä kentälle kentän auetessa. Tällöin aamun ensimmäiset ajat saattavat vähän lykkääntyä. Emme kuitenkaan velvoita pelaajia saapumaan kentälle, mikäli oma peliaika olisi kentän sulun vuoksi peruttu.

Iloisia syksyn pelejä!