Liity jäseneksi

Vuoden riveriläinen 2022 Petri Hurri

”Haluan jakaa tämän kunnian vuoden riveriläisyydestä kaikkien niiden henkilöiden kanssa, joiden kanssa olen saanut tätä upeaa työtä vuosien saatossa tehdä", toteaa Petri Hurri, vuoden riveriläinen 2022.

Petri Hurria onnittelemassa Kimmo Sirainen ja Tommi Jalkanen.

Nokia River Golfissa vuoden riveriläisen valintoja on tehty vuodesta 1992 alkaen. Vuoden riveriläisen 2022 valinta kohdistui Nokia River Golf ry:n pitkäaikaiseen puheenjohtajaan Petri Hurriin.

Petri Hurrin golfkipinä syttyi vuonna 1993, kun Petri tuolloin pääsi työkavereidensa kanssa kokeilemaan vähän jopa vahingossa golfia. Tuon kokeilun seurauksena Petri päätti tutustua lajiin tarkemmin, kunhan ruuhkavuodet hellittää. ”Kokeilun seurauksena nousi välittömästi ajatus siitä, että tämä on minun lajini”, Petri muistelee. Vuonna 1995 Petri suoritti green cardin Pirkanmaan Golfissa ja vuodesta 1997 lähtien on Petri ollut Nokia River Golfin jäsen. ”Golfissa mielestäni parasta on liikunta ja lajin sosiaalisuus. Ne olivat ne jutut mitkä minuun aikoinaan vahvasti kolahtivat”, Petri kiteyttää golfista harrastuksena kysyttäessä. Golf osoittautui heti alusta alkaen Petrille tärkeäksi osaksi vapaa-aikaa.

Petrin jälkikasvun innostuttua golfista, Petrin käyntikerrat kentillä kasvoivat. Jälkikasvun golfharrastuksen myötä otti Petri paikkansa Riverin junnutoimikunnassa ja sitä kautta tie vei mukanaan Nokia River Golf ry hallitukseen. Hallituksessa Petri toimi puheenjohtajana kymmenen vuoden ajan vuodesta 2011 lähtien. Petrin kova innostus koko Suomi golfia kohtaan huomattiin ja kutsu kävi Suomen Golfliittoon 2016. Golfliitossa Petri toimi Keski-Suomen alueen edustajana viiden vuoden ajan. ”Tuo oli kerrassaan hienoa aikaa”, Petri muistelee. ”Tuohon aikaan mahtui niin koronan tuomaa uhkaa kuin koko Suomi Golfin hurjaa kasvua pelaajamäärien lähtiessä kovaan nousuun koronan uhkakuvan kääntyessä loppujen lopuksi golfin voitoksi”, hän miettii. ”Se oli jännittävää ja antoisaa olla näissä isoissa myllerryksissä mukana niin liitto- kuin seuratasollakin”, Petri jatkaa.

Työelämässä Petri oli viimeiset 15 vuotta energia-alalla. ”Nyt olen nauttinut puolitoista vuotta eläkepäivistä ja voisin sanoa, että eläkepäivät sujuvat varsin mukavasti”, Petri toteaa. Kesäisin Petri golfaa sekä pyöräilee ja talvella ykköslajina on hiihto. Petrin mukaan omakotitalossa asuminen on myös eräänlainen harrastus, joskus jopa hänen omien sanojensa mukaan työ, mutta mukava sellainen. Nyt kun vaimo on innostunut myös golfin peluusta on laji saanut taas uusia piirteitä. Yhdessä vaimon kanssa he pelaavat ja reissaavat matkoilla golfharrastuksen parissa.

Petrille vuoden riveriläisen valinta on suuri kunnia, sillä Petrin mielestä on mahtavaa päästä niiden henkilöiden joukkoon mukaan, jotka ovat omalta osaltaan vieneet Riverin golfyhteisöä eteenpäin. ”Haluan jakaa tämän kunnian vuoden riveriläisyydestä kaikkien niiden henkilöiden kanssa, joiden kanssa olen saanut tätä upeaa työtä vuosien saatossa tehdä”, Petri toteaa. ”Riveristä löytyy monia henkilöitä, jotka tämän tunnustuksen ansaitsisivat”, Petri jatkaa äänellä, josta kuultaa aavistus liikutuksen sävyä läpi.

”Riverissä suurimpia juttuja missä mukana olen saanut olla, on Rock-kentän investoinnin valmistelu ja Rock-kentän toteutus”, Petri kertoo. ”Ison kiitoksen sanan tahdon sanoa kaikille Riverin vapaaehtoisille sekä sitoutuneelle henkilökunnalle”, hän lisää.

Vaikka eletään monessa suhteessa epävarmoja aikoja näkee Petri golfin tulevaisuuden valoisana. Ihmisten halu satsata mielekkääseen vapaa-aikaan on asia, mistä ei helpolla tingitä.

Petri Hurrin mukanaolo niin Riverin hallituksessa kuin koko Suomi Golfissa on jättänyt jälkeensä vahvat piirrot Petrin teoista golfin eteen. Kaikki on tehty suurella sydämellä. Sydämellä, mikä sykkii vahvasti golfille ja riveriläisyydelle.

Iso kiitos Petrille kaikesta tehdystä työstä ja mukavia hetkiä golfin parissa tuleville kesille!