Liity jäseneksi

Uusia NRG Golf Studios tutustumistilaisuuksia maaliskuussa

Nokia River Golfin rangella sijaitsevaan Golf Studios -golfsimulaattoriin järjestetään maksuttomia tutustumistilaisuuksia 7. ja 9.3.

Tutustumistilaisuudessa esitellään studiota, annetaan laitteiston käyttöopastusta ja päästään testaamaan lyöntiä. Opastus kestää tunnin ja maksimi osallistujamäärä on neljä henkilöä. Vetäjinä toimivat Juha Skyttä ja Jere Kaijanen.

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan:

  • ma 7.3. klo 18-19
  • ma 7.3. klo 19-20
  • ke 9.3. klo 10-11
  • ke 9.3. klo 11-12

Ilmoittautumiset toimisto@nrg.fi tai soittamalla ma-to klo 10-14 p. 033400 234.

Tutustumistilaisuuksissa pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan golfsimulaattorissa pelaamista. Omat mailat on siis syytä ottaa mukaan. Tervetuloa tutustumaan!

Mikä Golf Studios-golfsimulaattori?

Golf Studios on miehittämätön golfsimulaattori, jossa pääset harjoittelemaan ja pelaamaan ympäri vuorokauden. Se mahdollistaa laadukkaan talviharjoittelun erinomaisissa puitteissa lämpimässä sisätilassa. Simulaattorissa on käytössäsi lyöntianalyysi, virtuaalinen range, sekä pelattavaksi lähes 130 eri kenttää ympäri maailman. Simulaattorissa on mahdollista haastaa kaveri hauskoihin erikoiskilpailuihin ja myös puttaaminen ja sen harjoittelu on mahdollista lyöntitutkan avulla. Golfsimulaattorissa harjoittelu ja pelaaminen sopii jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta.

Simulaattorissamme on käytössä TrackMan 4, joka on markkinoiden tarkin, ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. Se on varustettu Dual Radar -teknologialla, joka mahdollistaa todella tarkan analyysin lyönnistä. Se mittaa lyönnistä kymmeniä tietoja, joiden avulla voit tarkastella esimerkiksi mailan ja lavan kulkusuuntia, lyönnin tehokkuutta ja kierteitä. Käyttöliittymä on suunniteltu minimaaliseksi ja yksinkertaiseksi, joten sen käyttö on selkeää ja vaivatonta.

Ajanvaraus tapahtuu helposti netissä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla avaat studion oven.