Tasoitusosion aktivointi Golf GameBookissa - tärkeää kaikille kilpailuihin osallistujille

Pelaajien tulee aktivoida tasoitusosio Golf GamaBook -sovelluksessa.

Kilpailutulosten ja tasoitusmuutosten vienti Suomen Golfliiton tasoituslaskentaan edellyttää pelaajilta tasoitusosion aktivointia Golf GameBook -sovelluksessa. Ilman tasoitusosion aktivointia, caddiemaster ei pysty päivittämään kilpailijoiden tasoituksia eikä lähettämään tulosta tasoituslaskentaan.


Ohjeet tasoitusosion aktivointiin löydät alta. Caddiemaster auttaa myös mielellään tasoitusosion aktivoinnissa.

Mikäli pelaajalle ei ole Golf GameBook -sovellusta tai tiliä, auttaa caddiemaster myös tässä.


Ohjeet tasoitusosion aktivointiin Golf GameBookissa

Tasoitusosio löytyy sovelluksen Koti-sivulta, joka avautuu ensimmäisenä sovelluksen avaamisen jälkeen. Mikäli käyttäjä ei ole vielä aktivoinut tasoitusosiotaan, etusivun näkymä on sama kuin vasemmanpuoleisessa kuvassa. Mikäli tasoitusosio on aktiivinen, pelaajalle avautuu oikeanpuoleinen näkymä, eli sinisessä ruudussa näkyy tasoitustilasto.

Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.

Syötä kotiseurasi jäsennumero ruudulla näkyvään, valkoiseen tekstikenttään. Järjestelmä tunnistaa pelaajaprofiilisi ja ehdottaa sitä sinulle. Kun järjestelmä on löytänyt oman pelaajaprofiilisi ja paina alareunan vihreästä painikkeesta “Aktivoi nyt”.

Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.

Jos järjestelmä kuitenkin näyttää väärän henkilön pelaajaprofiilia tai antaa sinulle virheilmoituksen, voit syöttää tiedot uudelleen. Täytä tekstikenttiin kotiseurasi, jäsennumerosi sekä tunnuksesi muodossa: etunimen 2 alkukirjainta, sukunimen 2 alkukirjainta ja koko syntymävuosi. Viimeistele aktivointi vihreästä painikkeesta “Aktivoi nyt”.

Kun aktivointi on valmis, sinulle avautuu Koti-näkymä ja olet valmis pelaamaan tasoituskierroksia ja tasoituskelpoisia kilpailuita GameBookilla!

Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.