Liity jäseneksi

SM-kisaviikko keräsi runsaasti kiitosta haastavista keleistä huolimatta

Vapaaehtoiset ja talkoolaiset mahdollistivat onnistuneen tapahtuman. Valtaisat kiitokset myös Pro-Am -tapahtumaan osallistuneille!

Lyöntipelin SM kilpailut pelattiin Nokia River Golfin Rock-kentällä 17-20.7. Kilpailut pelattiin naisten-, miesten- ja paragolfin sarjoissa. Miesten ja naisten sarja aloitti pelinsä jo keskiviikkona ja torstain jälkeen karsittiin pelaajia viimeiselle kahdelle pelipäivälle. Paragolf kisasi perjantaina ja lauantaina. Kisaviikon alkuun järjestettiin kaksi Pro-Am -kisapäivää.

Kisaviikolla nähtiin tunteita ja tilanteita laidasta laitaan; runsaasti onnistumisia mutta myös surun kyyneliä.

NRG edusti kotikisassa hienosti suurella määrällä pelaajia, mutta valitettavasti ei tällä kertaa mitaleille asti pelattu. Miesten sarjassa korkeimmille sijoille NRG:n pelaajista ylsivät Lauri Rosendahl sijalle T9 ja Aleksi Myllymäki sijalle 26. Naisten sarjassa Emmi Jalkanen pelasi itsensä sijalle T10 ja Senni Salminen sijalle 19.

Miesten lyöntipeli mestaruuden voitti Gpi:n Kristian Kulokorpi ja naisten sarjan mestaruuden nimiinsä otti Viipurin Golfin Ada Huhtala. Paragolfin SM kulta meni Pielis-Golfin Waltteri Warikselle.

Tulosluettelon löydät Golfliiton sivuilta



Suomen säät loivat haasteita ja muuttuvia olosuhteita kisaviikolle. Alkuviikon Pro-Am tapahtumat päästiin pelaamaan enimmäkseen lämpimässä ja aurinkoisessa säässä ja samoissa olosuhteissa saatiin keskiviikkona myös itse SM-kilpailut käynnistettyä.

Keskiviikko illan kaatosateet muuttivat kuitenkin kentän peliolosuhteet rajusti, kun alle tuntiin vettä tuli yli 40 mm ja kilpailu jouduttiin keskeyttämään. Lähes neljänkymmenen vapaaehtoisen ja yövuorossa olleiden työntekijöiden avustuksella kenttä saatiin kuitenkin pelikuntoon seuraavalle aamulle ja kilpailua päästiin jatkamaan. Lauantaiaamuna voimakas sumu puolestaan lykkäsi lähtöjä tunnilla eteenpäin.

Kenttä, vapaaehtoisten tekemä suuri työ ja koko NRG keräsivät runsaasti kiitosta niin kilpailijoilta kuin liitoltakin. Haluammekin välittää kiitokset kaikille seuramme jäsenille ja työntekijöille, jotka olivat mukana luomassa tätä tapahtumaa. Riverin yhteisö näytti voimansa.



Kisojen kuvagallerian löydät alempaa sivulta.

Ylemmässä kuvassa Rockin väylä 8 keskiviikkoiltana ja alemmassa tilanne torstaina klo 8.

Pro-Am tapahtumat


Kisaviikon käynnistivät maanantaina ja tiistaina pelatut Pro-Am -kilpailut. Maanantaina kisassa oli mukana 18 joukkuetta ja tiistaina upeat 26 joukkuetta. Joukkue muodostui aina yrityksen ostamista kolmesta pelipaikasta sekä kilpailuun osallistuvasta yhdestä pelaajasta. Pro-Am -kilpailut ovat tärkeä osa SM-kilpailuja, sillä näillä saaduilla tuotoilla mahdollistetaan suuret tapahtumat. Suuri kiitos myös siis kaikille Pro-Am -kilpailuihin joukkueensa lunastaneille yrityksille!


Pro-Am -kisojen joukkuekuvat löydät sivun alaosasta.

Pro-Am -kilpailuissa mukana olleet joukkueet:

Team Appis
Team Bufferi
Team Certex
Team Cognizant
Team Dahl 1
Team Dahl 2
Team eGate Smart Building
Team Golf Plaisir
Team Golf Studios
Team HiQ
Team Holiday Club
Team Ilkka / Hakosalo
Team Insta
Team Klubi Tuupparit
Team KONE
Team Lemrak
Team Lotus Demolition
Team Mandatum
Team Matkapojat
Team Moore Idman Oy
Team MSK Group Oy
​​​​​​​


Team Niko Ojala
Team Nokian Metallirakenne
Team Nokian Panimo
Team Normiopaste
Team NRG
Team Oy Hako Ground & Garde
Team Pitsamestarit
Team Päijän
Team Ramboll
Team Ritsan Pojat
Team Ryobi
Team SP Koti Nokia
Team STO Finexer Oy
Team Sähköpiiri
Team Tammermatic
Team Tampereen Autokuljetus
Team Tappara 1
Team Tappara 2
Team Trackman
Team Vuokraliftit
Team Worker

SM-kisojen kuvagalleria


Pro-Am -kisojen kuvagalleria