Liity jäseneksi

Seuratoimikunta kutsuu mukaan Iltaysin Norjalaiskisaan

Seuratoimikunta järjestää kesän aikana rentoja iltaysin yhteislähtökisoja. Toisena seuratoimikunnan kisana vuorossa on Norjalaiskisa, jossa heitetään palloa joka väylällä.

Torstaina 1.8.
Yhteislähtö 17:30
Rockin etuysi


Tervetuloa Seuratoimikunnan Iltaysin Norjalaiskisaan!

Kilpailu käydään Rockin etuysillä yhteislähdöllä klo 17:30. Iltaysin Norjalaiskisa on pb/hcp yksilökilpailu, jossa joka väylällä yksi lyönti korvataan heittämällä. Kilpailun jälkeen nautitaan porukalla iltapalasta.

NRG:n seuratoimikunta järjestää tulevalla kaudelle 9r rentoja kilpailuja erilaisilla teemoilla. Norjalaiskisa -toinen klubitoimikunnan neljästä kilpailusta.


Säännöt:

Norjalainen pelataan muuten tavallisena tasoituksellisena pistebogeyna, mutta jokaisella väylällä pelaajan on korvattava yksi lyönti heittämällä palloa. Heittää saa mistä tahansa, vaikka vedestä tai pelialueen ulkopuolelta, jolloin pelaaja välttyy rangaistuslyönniltä. Jos ei heitä, väylätulokseen lisätään yksi lyönti.

Palloa heitetään seuraavasti: Heitoksi lasketaan pallon siirtäminen käsin - myös pallon pudottaminen käsin kuppiin griinillä on heitto. Heittotapa on vapaa. Heittoon ryhdyttäessä pallon paikka merkataan, pallo nostetaan ja asetutaan heittämään siten, että kengän kärki on merkin kohdalla. Vesiesteestä heitettäessä riittää, että toinen jalka on kohdassa, josta pallo meni vesiesteeseen

Kilpailumaksu

12€/hlö sis. iltapalan pelin jälkeen. Vieraspelaaja maksaa lisäksi 9r green feen.

Seuratoimikunnan kilpailut


1.8. Norjalaiskisa

23.8. 4 hlö scramble jokaisella on vain yksi maila käytössä

7.9. Cross Country -kilpailu



01.08.2024 17:30 - 17:30

Tapahtumapaikka

Rockin etuysi
Rockin etuysi