Liity jäseneksi

Riverin padelkentän ajanvaraus löytyy nyt Playtomic -varausjärjestelmästä

Tervetuloa avaamaan ulkopadelkausi Riveriin!

Ajanvaraus

Padel247 x Nokia River Golf löytyy nyt Playtomic -sovelluksesta. Padelkentän ajanvarauksessa käytämme nykyään Playtomic-varausjärjestelmää. Playtomic toimii parhaiten mobiiliaplikaatiossa ja sen saa ladattua helposti puhelimen sovelluskaupasta. Vuoron voi varata myös selaimen kautta, mutta suosittelemme varaamista mobiiliaplikaation kautta. Ensimmäisellä kerralla Playtomic -järjestelmään luodaan oma profiili, jonka jälkeen varaaminen on helppoa. Mikäli varaamisen kanssa on jotain ongelmia, autamme toimistolla mielellämme. Kannustamme kaikkia varaamaan irtovuoron aina Playtomicin kautta.

Hinta on 20eur/tunti. Tuntihintaan lisätään Playtomicin palvelumaksu sovelluksessa.

Voi vuokrata mailan meiltä Riveristä hintaan 4e/maila. Mailan voi lisätä kenttää varatessa vuokraukseen myös Playtomicissa.


Varaa vuoro tästä!


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat nyt myös varattavissa toimistolta. Vakiovuoron varaajan tulee myös tehdä itselleen Playtomic -tili. Vakiovuorot maksetaan playtomic -sovelluksessa. Vakiovuoron voit varata haluamallesi aikavälille toukokuusta–syyskuuhun ja mikäli huonon sään tullessa haluat vuoron peruuttaa on se mahdollista tehdä, jolloin peruuntuneesta kerrasta ei tule maksua.

Vakiovuorojen hinnat 15eur/ tunti.

Varaa kaveriporukallesi vakiovuoro toimisto@nrg.fi.


Padeltutustumiset

Padeltutustumisia järjestetään 17.5. klo 18–21. Tunnin tutustuminen sisältää padelopetusta ja peliin tutustumista. Välineet saat lainaksi tutustumiseen.

Mukaan mahtuu:

klo 18–19 4–6 hlö

klo 19–20 4–6 hlö

klo 20–21 4–6 hlö

Tervetuloa mukaan!

17.05.2023 18:00 - 21:00

Tervetuloa ilmaiseen padeltutustumiseen! 

KilpailutMuut tapahtumat

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

NRG padel
Nokia River Golf