Liity jäseneksi

Ajanvaraus on nyt auki niin Riverin etu- kuin takaysillekin

River-kentän etuysi avoinna to 5.5. alkaen


Torstaina 5.5. saadaan peleille avoimeksi myös River-kentän etuysi. Näin ollen torstaista alkaen koko River-kenttä 18r on pelaajien käytössä. Ajanvaraus River-kentän etuysille on nyt avattu.


Ne varaukset, mitä pelaajat ovat ehtineet tekemään Riverin takaysille jo tässä kohtaa, tulevat säilymään normaalisti to-la ajanvarauskalenterissa.


River-kenttää toukokuussa pelattaessa varataan 18r kierrokselle molemmille yseille erikseen oma tiiaika, myös viikonloppuisin. 18r kierrosta varattaessa suositellaan jättämään ysien varausväliksi 2h 20min. Jos siis tahtoo lähteä pelaamaan 18r kierroksen Riverille klo 10.00, tulee toinen ysi varata klo 12.20.

River-kentän kaikki par-kolmoset avataan toistaiseksi lyöntimatoilta. Lyöntimatot ovat par-kolmosilla käytössä niin pitkään, kunnes ilmat lämpenevät ja ruohon kasvu nopeutuu.


Green fee vieraspelaajille 9r kierroksille 35 € ja 18r kierroksille 55 €.
NRG jäsenten green fee 9r 20 € ja 18r 35 €.


Maksimissaan neljä voimassa olevaa tiiaikavarausta


Pelaajalla saa olla maksimissaan 4 aktiivista tiiaikavarausta kerrallaan. Yksi 9r varaus on aina yksi aktiivinen varaus. Pelaajalla saa siis toukokuussa olla kerrallaan maksimissaan 4 yhtäaikaista 9r varausta.


Lähtöaikoja tässä kohtaa kevättä voi varata aina kuluvalle päivälle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin. Pidemmälle ajalle tehtäviä ennakkovarauksia ei tässä kohtaa vielä oteta vastaan. Ennakkovarauksien teko tulee mahdolliseksi sitten kun molemmat kentät, River ja Rock, saadaan kokonaisuudessaan avattua.


River-kentän ajanvaraus on toistaiseksi auki päivittäin klo 10-19. Uusi ajanvarausikkuna aukeaa toistaiseksi aina päivittäin puoliltaöin klo 00.00. WiseGolf-järjestelmä ei anna vielä mahdollisuutta uuden ajanvarausikkunan kellon ajan muuttamista aamu seitsemään. Heti kun tämä toiminto on mahdollista niin uuden ajanvarausikkunan aukeaminen tullaan muuttamaan aamu seitsemäksi. Tästä infoamme pelaajia heti kun aika muuttuu.


Lähtöaikojen varaaminen tapahtuu WiseGolf-sovelluksessa tai sovelluksen verkkoselainsivustolla. Ohjeet ajanvarukseen löydät sivun alareunasta löytyvästä artikkelista.Iloisia toukokuun pelikierroksia!


WiseGolf ajanvarausohjeet

Lähtöajan varaaminen tapahtuu WiseGolf -sovelluksessa tai sovelluksen verkkoselainsivustolla.

Lue lisää