River-kentän ajanvaraus yhden varauksen kautta 1.6. alkaen

Kesäkuun alusta alkaen River-kentälle startataan vuoroviikoin 1 ja 10-tiiltä, yhden ajavarauksen kautta.

1.6. alkaen River-kentän ajanvaraus pyörii jälleen yhden ajanvarauksen kautta. River-kentälle startataan vuoroviikoin 1- ja 10-tiiltä. Parittomilla viikoilla lähdöt Riverille 1-tiiltä ja parillisilla viikoilla 10-tiiltä.

River-kentän startit:

  • 1.-4.6. lähdöt 10-tiiltä
  • ​​​​​​​​​​​​​​5.-11.6. lähdöt 1-tiiltä
  • 12.-18.6. lähdöt 10-tiiltä
  • 19.-25.6. lähdöt 1-tiiltä
  • 26.6.-2.7. lähdöt 10-tiiltä

Näillä vuoroviikoin lähdöillä jatketaan River-kentällä aina syyskuun loppuun saakka yhden tiin varauksien kautta. River-kentän varauksella voi 1.6. alkaen pelata joko 9r tai 18r kierroksen.


Yleistä lähtöaikojen varaamisesta

Lähtöaikoja netissä voi varata aina kuluvalle päivälle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin. Pidemmälle ajalle tehtäviä ennakkovarauksia voi kysyä caddiemasterilta puh. 0105430976. Ajanvarauksia emme toivo tehtäväksi sähköpostilla varauksenteon jouhevuuden vuoksi.

Jokaiselle päivälle otetaan caddiemmasterin toimesta vain tietty määrä ennakkovarauksia vastaan. Näin ollen aina uuden ajanvarausikkunan auetessa molemmilta kentiltä löytyy aikoja nettiajanvarauksiin. Toimistolla suunnittellaan päivien ennakkovarausajat aina tilanteeseen sopivalla tavalla.

Uusi ajanvarausikkuna aukeaa aina päivittäin klo 7.00.


​​​​Ajanvarauksia ei tehdä ns. vakiovuoroille. Jos pelaaja tahtoo pelata esim. joka torstai klo 14.00 voi hän varata uuden torstain peliajan aina 1 vko etukäteen caddiemasterilta.

Pelaajalla saa olla maksimissaan 4 aktiivista tiiaikavarausta kerrallaan.


Aikojen peruuttamisesta

NRG jäsenet voivat peruuttaa itse tekemänsä tiiajan Wise Golf-appissa viimeistään 4 tuntia ennen kyseistä tiiaikaa kohdassa "Omat varaukset". Peruuttamattomista ja käyttämättä jätetyistä tiiajoista perimme voimassaolevan green fee maksun.


Iloa kesäkuun kierroksiin!