Liity jäseneksi

NRG senioreiden vilkas golfkausi 2023 käynnistymässä

NRG senioreiden golfkauteen 2023 mahtuu taas paljon erilaisia mukavia tapahtumia. Tervetuloa mukaan senioreiden vilkkaaseen golfkesään!

Kevät on jälleen koittanut ja uusi pelikausi on käynnistynyt. NRG senioreilla on tällekin kaudelle mietittynä erilaisia kisoja ja tapahtumia. Tässä on kerättynä hieman infoa tulevista kisatapahtumista, joihin toivomme ja odotamme jäsenistömme myös tällä kaudella osallistuvan suurella innokkuudella.

Maanantaiset viikkokisat
NRG senioreiden maanantaiset viikkokisat käynnistyvät normaaliin tapaan maanantaina 15.5.2023. Kauden aikana pelataan kevätjaksolla 7 kisaa ja syysjaksolla myös 7 kisaa eli yhteensä 14
viikkokisaa. Pisteet näistä kisoista lasketaan entiseen tapaan niin, että 4 parasta kevätjaksolta ja 4
parasta syysjaksolta. Senioreiden viikkokisat pelataan pb/hcp ja lp/scr ja tiipaikkana naisilla
48 ja miehillä ikäryhmästä riippuen 56/58 tai 53/54 tai 48. Muutamana maanantaina käytetään näistä poikkeavia tiipaikkoja.
Aiemmasta poiketen kilpailumaksu on 4€/kisa, mikä ei sisällä välipalatarjoilua. Lisäksi kauden päättyessä tulemme palkitsemaan aiempaa useampia. Viikkokisasarjan säännöt löytyvät kotisivujen
senioriosiosta.

NRG 50+ lyöntipelikilpailut
NRG 50+ lyöntipelikilpailut käynnistyvät tiistaina 2.5.2023. Kauden aikana pelataan 12 kisaa
pääsääntöisesti tiistaisin, muutama poikkeuksellisesti torstaina. Samalla suorituksella
pelaaja osallistuu sekä lp/scr että lp/hcp-kilpailuun. Tähän tasoitukselliseen lyöntipelikilpailuun voi erinomaisesti tulla mukaan ja menestyä myös hieman korkeammalla tasoituksella. Loppupisteisiin
entiseen tapaan lasketaan kauden 8 parasta suoritusta molemmissa sarjoissa.
Kilpailunaksu on 35€/hlö koko kisasarjasta, mikä maksetaan ensimmäisen kisasuorituksen alkaessa caddiemasterille. Kisan säännöt löytyvät kotisivujen
senioriosiosta.

Pirkanmaan
Senioripäivä 11.5.2023
Pirkanmaan Senioripäivä on avoin kaikille pirkanmaalaisille
seniorigolfareille.
Pirkanmaan Senioripäivä 2023 järjestetään tänä vuonna Nokia River Golfin River-kentällä torstaina 11.5.2023 yhteislähtönä klo 9.00.
Tässä
senioripäivässä on vuosittain ollut mukana eri pirkanmaan golfseuroista lähes sata seniorigolfaria. Päivän tarkoitus on sekä sosiaalinen yhteistapahtuma että myös kilpailullinen pb-kisa niin yksittäin kuin seurojen välisenä joukkuekisana. NRG:n kausimaksun maksaneille kilpailumaksu on 20€, sisältäen lounaan.

Seniorien kisakalenteri 2023
Koko kauden
senioritapahtumien kisakalenteri 2023 eri tapahtumineen löytyy kotisivujen senioriosiosta. Edellä mainittujen lisäksi siihen on lisätty myös muita kauden kisatapahtumia.

Tervetuloa haastamaan itsesi ja pelikaverisi NRG:n upeille kentille!

NRG
senioritoimikunta