Liity jäseneksi

NRG Päätöskisa – Kartano 100 vuotta saatu päätökseen

NRG:n päätöskisa pelattiin lauantaina River-kentällä.

Upea 100-vuotta vanha Alastalon Kartano


Samalla juhlistettiin Alastalon kartanon 100 vuotista taipaletta. Sää oli aamusta hieman sateinen, mutta onneksemme sadepilvet väistyivät pian. Lopun päivää nautimme kauniista syyssäästä.
Pelimuotona kilpialussa oli Irish Rumble. Kilpailu pelattiin neljän hengen joukkuein best ball -kilpailuna. Pelimuodossa jokainen pelaaja pelaa oman kierroksen, ja jokaiselle kirjataan oma henkilökohtainen tulos jokaiselle väylälle. Väyliltä 1-6 huomioidaan ryhmän tuloksista yksi paras tulos. Väyliltä 7-12 huomioidaan kaksi parasta tulosta ja väylältä 18 huomioidaan ryhmän jokaisen pelaajan tulokset. Tulokset huomioidaan pistebogeyna.
Pelin jälkeen päästiin nauttimaan Ravintola Bufferin maukasta lounasta ja samalla Maritta Pahlman ja Erkko Maalampi kertoivat Alastalon Kartanon historiasta.
Kilpailussa nähtiin myös Hole in one Riverin väylällä 18. Upeassa lyönnissä onnistui tänään Eino Järvisalo. Tämä oli hänen ensimmäinen holarinsa, ja hän löi sen 52 asteisella wedgella. Ennen heinäkuuta hänellä oli viiden vuoden tauko golfissa. Eino palkittiin kilpailussa hole in one-lyönnistään. Onnittelut Einolle!


Ensimmäiselle sijalle pelasi joukkue Ari Elorinne, Katri Jaakkola, Timo Hietala ja Tuomas Elorinne 96 pisteellä.


Toiselle sijalle 92 pisteellä tuli joukkue GPG, jossa pelasivat Tommi Rajamäki, Seppo Kiiveri, Mikko Lehtola ja Eino Mäkkylä.


Kolmanneksi pelasi joukkue Repäsevä Rykäsy vain yhden pisteen erolla, 91 pisteellä, pelaajina Eino Järvisalo, Matias Huhtamäki, Niklas Arola ja Valtteri Sumanen.

Kiitos kaikille osallistujille ja lämpimät onnittelut voittajille!

Voittajajoukkueen pelaajat: Timo Hietala, Ari Elorinne, Katri Jaakkola ja Tuomas Elorinne.