Liity jäseneksi

Nokia River Golf ry:n syyskokous 21.11.2022

Nokia River Golf ry:n syyskokous pidettiin klubitalolla 21.11.2022. Kokouksen pöytäkirjan ja muut asiat näet tästä uutisesta.

Nokia River Golf Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin klubitalolla 21.11.2022 ja paikalle oli saapunut yhteensä 41 seuramme jäsentä.

Vuoden riveriläinen 2022

Ennen syyskokousta julistettiin Vuoden riveriläinen 2022. Valinta kohdistui Nokia River Golf ry:n pitkäaikaiseen puheenjohtajaan Petri Hurriin, joka on tehnyt vuosien saatossa paljon niin Riverin kuin koko Suomi Golfin hyväksi.

Nokia River Golf ry hallituksen jäsenet 2023

Nokia River Golf ry hallituksen puheenjohtana toimii Tommi Jalkanen. Muut hallituksen jäsenet ovat Olli Ikäheimo, Martina Pellinen, Timo Huhtanen, Kaisa Luhtala, Niklas Mattsson, Kari Mustalahti, Tatu Salminen, Risto Turunen, Petri Vesa, Veera Väkiparta ja Antti Lind (Antti Lind erovuorossa olevan Hannu Rusanen tilalle).

Jäsen- ja kausimaksut 2023

Jäsenmaksut laskutetaan 1.12.2022 ja jäsenmaksujen eräpäivä on 3.1.2023. Kausimaksut ja vuokrapelioikeudet laskutetaan hyvissä ajoin ennen pelikautta - helmi-maaliskuun vaihteessa. Haluan samalla muistuttaa jäsenistöämme siitä, että vuoden vaihteessa erääntyvät jäsenmaksut ovat seuramme ainoa tulonlähde talvikaudella ja onkin erittäin tärkeää, että jokainen meistä hoitaa maksunsa ajallaan eräpäivään mennessä kuntoon. Tämän merkitystä seuran talouden likviditeetin kannalta ei voi liiaksi korostaa.

Kaudella 2023 seuramme jäsenmaksut pysyvät ennallaan ja kausimaksuihin syyskokous päätti seuran hallituksen esityksestä tehdä yksimielisesti tasokorotukset. Päivitetty hinnasto löytyy seuran kotisivuilta sekä tämän päätösmateriaalin liitteestä.

Greefee-hinnat 2023

Greenfee-hintoja nostetaan tulevalla pelikaudella noin 5%. Green fee-hinnasto 2023 päivitetään nettisivustolle kun ollaan saatu pelikausi 2022 päätökseen.

Hyvän perustyön vuosi 2023

Toimintasuunnitelmassa 2023 painopiste on hyvässä ja laadukkaassa perustyössä.

Riverin uusi strategia 2024-2027 tulee olemaan hallitustyön keskiössä tulevalla kaudella. Yksi keskeinen osa tätä työtä on esimerkiksi pitkän tähtäimen investointisuunnitelma. Uusi strategia tullaan esittelemään jäsenistölle ensi kauden syyskokouksessa.

Kentällä hyvä ja laadukas perustyö tarkoittaa sitä, että pelaamisen ja harjoittelun olosuhteet ovat mahdollisimman hyvät läpi kauden. Henkilöstökuluissa tulemme säästämään kuluneen kauden henkilöresurssista 5%.

Toimiston asiakaspalvelussa haluamme edelleen kehittää jäsenistön palvelukokemusta. Tavoitteemme on hyödyntää entistä paremmin Wisegolf-toiminnanohjausjärjestelmää ja haluamme myös parantaa niin viestintää kuin tiedotustakin. Myös toimistossa tulemme säästämään kuluneen kauden henkilöstöresurssista 5%.

Tulevalla kaudella ei tulla tekemään mitään merkittäviä investointeja vaan keskitytään hyvään, laadukkaaseen ja sujuvaan arkeen.

Nykyinen haastava maailmantilanne luo meille paljon epävarmuustekijöitä. Voimakas inflaatio ja yleinen kustannusten nousu ovat haaste meille kaikille kuluttajille. Myös Riverissä kustannusten nousu on keskeinen syy hinnoittelun tason nostamiselle.

Riverin jäsenmäärä ja vuokrattavissa olevat pelioikeudet 2023

Nokia River Golfin jäsenmäärä oli virallisena laskupäivänä 31.8.2022 yhtyeensä 2262 jäsentä. Jokaisen Riverin jäsenen tulee olla liitettynä pelioikeuteen, jonka saa joko omistamalla osakkeen tai vuokraamalla sen osakkeenomistajalta joko suoraan tai sitten hankkimalla pelioikeuden toimiston kautta. Toimiston kautta vuokrattiin yhteensä 903 pelioikeutta ja kauden lopussa näitä vuokrattavia pelioikeuksia oli jäljellä 29 kappaletta. Osakkeisiin sidottuja aikuisten pelioikeuksia on olemassa yhteensä 2055 kappaletta ja vastaava määrä on myös 21-vuotiaiden tai nuorempien pelioikeuksia.

River Golf Oy:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 2022 päivitettiin yhtiöjärjestystä. Yksi päivitetyistä muutoksista oli, että kunkin osakkeen junioripelioikeutta saa käyttää vain 21-vuotta tai sitä nuorempi jäsen. Riverissä on ollut jo pitkään käytössä käytäntö, jossa 22-27-vuotias opiskelija on voinut käyttää osakkeen junioripelioikeutta. Nyt yhtiöjärjestyksen päivityksen myötä tämä mahdollisuus on poistunut ja jatkossa yli 21-vuotias opiskelija käyttää aikuisen pelioikeutta.

Opiskelijoita meillä oli kaudella 2022 yhteensä 198 kappaletta ja kauden lopussa vuokrattavia pelioikeuksia oli jäljellä yhteensä 29 kappaletta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että meille mahtuu tulevalla kaudella 169 aikuisjäsentä vähemmän pelaajia verrattuna kuluneeseen kauteen. Onkin hyvin mahdollista, että tulemme olemaan täynnä tulevalla pelikaudella jäsenmäärämme suhteen.

On kuitenkin muistettava, että joka vuosi seurastamme poistuu keskimäärin 300-400 jäsentä erilaisista syistä johtuen ja suurin piirtein vastaava määrä tulee myös uusia jäseniä.

Haluankin todeta kaikille vuokrapelioikeudella pelaaville jäsenillemme, että tulevan kauden pelipaikan varmistaa parhaiten maksamalla tulevan kauden maksut mahdollisimman aikaisin kuntoon. Olkaa siis asiasta yhteydessä toimistoon. Samoin pyydämme toimistolle ilmoitusta siitä, mikäli jäsen ei ole jatkamassa jäsenyyttä Riverissä pelikaudella 2023.

Lopuksi

Meillä Riverissä on golftoiminnan peruspalikat hyvässä kunnossa. Olen erittäin ylpeä meidän sitoutuneesta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja erittäin ammattitaitoisista hallituksista. Olen erittäin ylpeä meidän upeasta jäsenistöstämme ja kaikista kumppaneistamme.

Haastan koko jäsenistön tekemään yhteisöstämme vieläkin paremmin. Nautitaan tästä lajista ja Riverin olosuhteista yhdessä toimien. Annetaan palautetta ja kehitysehdotuksia sekä tuodaan myös ne hyvät asiat meidän kaikkien tietoon. Annetaan hyvän kiertää. Yhdessä, eteenpäin, laadukkaasti ja toinen toistamme palvellen.

Oikein hyvää talven alkua,

Kimmo Sirainen, toiminnanjohtaja​​​​​​​Syyskokouksen kokousmateriaali

Syyskokouksen pöytäkirja