Liity jäseneksi

Nokia River Golf ry:lle on myönnetty Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-merkki

Suomen Golfliiton Hannu Paatelo luovutti seuran syyskokouksessa 21.11. Nokia River Golfille Tähtiseura-merkin tunnustuksena hienosti hoidetusta juniorityöstä.

Suomen Golfliiton Hannu Paatelo ja NRG puheenjohtaja Tommi Jalkanen.

Nokia River Golf on ollut mukana jo useita vuosia Suomen Golfliiton laatujärjestelmässä. Golfliiton laatujärjestelmä on kaksiportainen. Ensimmäinen taso on Laatumerkki, ja toinen Olympiakomitean hallinnoima Tähtiseura.

Nokia River Golfin tavoitteellinen ja laadukas juniorityö sai 21.11. tunnustusta seuran syyskokouksessa, kun Suomen Golfliiton Hannu Paatelo luovutti Nokia River Golf ry:lle Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-merkin. Nokia River Golf on järjestyksessään 12. suomalainen golfseura, joka kyseisen tunnustuksen omalla toiminnallaan on saavuttanut.

Laatumerkki on Suomen Golfliiton laatuleima niille jäsenseuroille, joilla on tarjota tavoitteellista ja organisoitua seuratoimintaa junioreille. Lisäksi seurassa juniorit toteuttavat harjoituksissaan juniorigolfohjelman mukaista harjoittelukulttuuria.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Lue laatujärjestelmästä lisää