Liity jäseneksi

Mehiläinen Tourin voittajat on ratkottu

Koko kesäkauden kestänyt Mehiläinen Tour on saatu päätökseen ja viisi golfmatkan voittanutta selvinnyt.

Mehiläinen Tourin viimeinen, 12. kisaviikko päättyi viimeviikolla ja tourin voittajat on saatu selville. Viikon All Inclusive golfmatkan Espanjan Almerimariin voittivat Eero Myllymäki, Aleksi Myllymäki, Jukka-Pekka Leppänen, Markus Vuosjoki ja Iina Myllymäki.

Taistelu Top5:n pääsystä ja Espanjan matkasta oli tiukka loppuun asti ja jaetusta viidennestä sijasta 0,5 pisteen päähän jäi Mikko Mannola. Löydät pisterankingin täältä.

Mehiläinen Tour muodostui 12 osakilpailust, jotka pelattiin viikoittain ennakkoon määrätyllä kentällä itselleen sopivana aikana. Viikon aikana kierroksensa sai uusia niin monta kertaa kuin halusi ja aina paras tulos jäi voimaan. Loppupisteissä huomioitiin jokaiselta pelaajalta 4 parasta viikkosijoitusta. Pelimuotona oli tasoituksellinen lyöntipeli, 3/4 tasoituksella. Tourin lopuksi 5 parasta voitti itselleen golfmatkan.

Palkintomatkana toimii NRG:n klubimatka Espanjan Almerimariin. Matkalle ehtii vielä ilmoittautua mukaan, vaikka Mehiläinen Tourista ei paikkaa itselle lunastanutkaan.

Kiitos vielä kaikille Mehiläinen Touriin osallistuneille pelaajille ja onnea voittajille!