Liity jäseneksi

Lähtöaikojen varaamisista ja kilpailuilmoittautumisista

Pelikelit kääntyvät kesäisiksi ja kentät täyttyvät pelaajista. Tässä kohtaa kautta on hyvä muistuttaa muutamista ajanvaraukseen ja kilpailuilmoittautumisiin liittyvistä asioista.

Lähtöaikojen varaamisista
Peliaikoja Nokia River Golfin kentille voi netissä WiseGolfin kautta varata aina kuluvalle ja neljälle seuraavalle päivälle eteenpäin niin, että pelaajalla saa maksimissaan olla 4 aktiivista tiiaikavarausta kerrallaan. Toukokuussa kun River-kenttä varataan arkisin kahden erillisen ysin varauksilla, vie River-kenttä 18 reikäisenä pelattaessa pelaajalta 2 varausta. Kesäkuun alusta River-kentän siirtyessä taas yhden lähtöajan varauksiin, vie River-kenttä 18 reikäisenä pelattuna yhden aktiivisen varauksen.
Seuran järjestämissä viikkokisoissa jos pelaaja ei pelaa kisaa aamun arvotuissa kisalähdöissä vaan pelaa kisan iltapäivällä itse varaamallaan tiiajalla vie tuo tiiaikavaraus pelaajalta yhden aktiivisen varauksen (toukokuussa River-kentällä pelatuissa 18 reiän kilpailuissa 2 aktiivista varausta).
Uusi ajanvarausikkuna aukeaa molemmille kentille aina päivittäin aamulla klo 7:00.
Ajanvarauksia ei toivota tehtäväksi sähköpostilla varauksenteon jouhevuuden vuoksi.

Ennakkovarauksista
Mikäli pelaajalla on toive varata tiiaika pidemmän ajan kuin neljän päivän päähän, onnistuu tämä caddiemasterin kautta joko tiskillä asioiden tai puhelimitse 0105430976. Mikäli pelaaja varaa tiiajan ennakkoon pidemmälle kuin neljän päivän päähän, vie tämä ennakkovaraus pelaajalta yhden aktiivisen varauksen aina siihen asti, kunnes kyseinen kierros käynnistyy.
Ennakkovarauksia caddiemasterin kautta otetaan vastaan vain tietty määrä per päivä. Näin ollen aina uuden ajanvarausikkunan auetessa netissä molemmilta kentiltä löytyy vapaita aikoja. Toimistolla suunnitellaan päivien ennakkovarausajat aina tilanteeseen sopivalla tavalla niin, että netissä varattavia aikoja olisi tarjolla noin puolet päivän tiiajoista.
Ennakkovarauksia otetaan palaajilta vastaan, jotta pelaajat pystyisivät suunnittelemaan tulevaa vapaa-aikaa ja pelitapahtumia etukäteen, esimerkiksi kutsuessaan vieraita pelaamaan pidemmän ajan päähän.
Ajanvarauksia ei oteta vastaan ns. vakiovuoroille. Jos pelaaja tahtoo pelata esim. joka torstai klo 14:00 voi hän varata uuden torstain peliajan aina 1 vko etukäteen caddiemasterilta ns. ennakkovarauksena.
Normaalit lähipäivien pelit toivotaan varattavan netissä WiseGolf-ohjelmassa.

Peliaikojen kuittaamisista
Toivomme kaikkien kausimaksulla pelaavien jäsenten vahvistavan jokaisen pelikierroksensa. Lähtöajan voi vahvistaa joko WiseGolf-sovelluksessa kohdassa "Omat varaukset" tai pyytämällä caddiemasteria vahvistamaan lähtöaika. Lähdön voi itse vahvistaa WiseGolf-sovelluksessa max 5 tuntia ennen tiiaikaa. Green feellä pelaavat pelaajat kuitataan lähtöön saapuneiksi vastaanotossamme green fee-maksun yhteydessä.

Aikojen peruuttamisesta
NRG jäsenet voivat peruuttaa itse tekemänsä tiiajan WiseGolfissa viimeistään 4 tuntia ennen lähtöaikaa kohdassa "Omat varaukset". Peruuttamattomista ja käyttämättä jätetyistä tiiajoista peritään voimassaoleva vieraspelaajan green fee maksu, sillä varattu ja peruuttamaton tiiaika ei ole kenenkään etu.
Kenttiemme käyttöasteen ollessa melko iso, toiveena olisi, ettei tiiaikoja varattaisi ns. varmuuden vuoksi. Näin vältytään siltä, että aikoja ei vahingossa jää perumatta eikä ikäviä green fee laskuja jouduta pelaajille turhaan varatuista tiiajoista lähettämään.
NRG valvojat tarkkailevat lähtöryhmien oikeellisuutta liikkuessaan kenttäalueilla valvontatehtävissään.


River-kentän varauksista
Toukokuun loppuun asti pelataan River-kenttä arkisin kahden erillisen ysin varauksina. Toukokuun viikonloppuina River-kentän ajanvaraus toimii yhden tiiajan varauksilla eli varatulla tiiajalla voi viikonloppuna pelata joko 9 tai 18 reiän kierroksen.
Kesäkuun alusta alkaen alkaa River-kentän ajanvaraus pyörimään arkisinkin yhden varauksen kautta. River-kentälle startataan kesäkuusta alkaen vuoroviikoin 1- ja 10-tiiltä.

​​​​​​​
Kilpailuihin ilmoittautumisista ja toiveista
Seuran järjestämien open-kisojen ilmoittautuminen alkaa aina 2 viikkoa ennen kilpailun ajankohtaa, ellei muuta ilmoiteta. Mikäli kyseessä on väliaikalähdöin pelattava kisa, voi pelaaja toivoa kilpailuun aikaista tai myöhäistä lähtöaikaa. Yhteislähtökisoissa kaikki pelaajat starttaavat kentille samaan kellonaikaan.
Lähtökohtaisesti open-kisojen lähtöryhmät tehdään arpomalla, mutta erityisistä toiveista ja syistä johtuen voimme ottaa huomioon lähtöryhmätoiveita. Toki kannustamme pelaajia siihen, että open-kisoissa rohkeasti uskallettaisiin mennä ennestään tuntemattomienkin pelaajien kanssa pelaamaan. Kisat ovat mukava tapa tutustua uusiin pelikavereihin.

Golftoimistollamme tarkastelemme aktiivisesti ajanvarauksen toimivuutta ja pyrimme jatkuvasti pohtimaan, mitkä ovat parhaat käytänteet lähtöaikojen pyörittämiseen.

Mahtavaa, että kentät on saatu tänä vuonna taas hyvissä ajoin pelikäyttöön pelaajien päästessä nauttimaan golfharrastuksesta kentillämme.

Iloisia pelejä kaikille!