Liity jäseneksi

Kevään muistilista jäsenille

Ilmoitathan toimistolle mahdollisista muutoksista tulevan kauden jäsenyydessä tai kausimaksussa.

Vaikka lumi vielä peittääkin viheriöitä, on aika laittaa tulevan golfkauden jäsenasiat nyt kuntoon. Kokosimme tähän kaikkia NRG:n jäseniä koskevan muistilistan, jonka avulla on helppo varmistaa kaiken olevan kunnossa heti kun kausi pyörähtää päälle.

Jäsenyys

Nokia River Golfin jäsenmaksulaskut lähtivät liikkeelle 1.12.2022 ja näiden eräpäivä oli 3.1.2023.
Mikäli jäsenmaksulaskusi on vielä maksamatta mutta tarkoituksenasi on jatkaa NRG:n jäsenenä, maksathan laskun pikimmiten. Mikäli et löydä laskua sähköpostistasi, voit tarkistaa sen myös omista tiedoistasi kirjautumalla sisään osoitteeseen nokiarivergolf.fi.

Jäsenmaksun maksamalla varmistat jäsenyytesi NRG:ssa. Koska pelioikeuksiin sidottu jäsenmäärämme alkaa olemaan lähellä maksimia, joudumme aloittamaan jäsenrekisterin perkauksen jo lähiaikoina tehdäksemme tilaa uusille halukkaille. Jäsenrekisterin perkauksessa poistamme rekisteristämme jäseniä, joilla jäsenmaksulasku on vielä avoinna. Mikäli tarkoituksenasi ei ole jatkaa jäsenenämme, toivomme tästä myös ilmoitusta pikaisesti mielellään sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nrg.fi.


Kausimaksu

Kausimaksulaskut lähtevät liikkeelle helmi-maaliskuussa. Tässä vaiheessa onkin hyvä aika tiedottaa toimistoa, mikäli toiveissasi on tehdä muutoksia tulevan vuoden kausimaksupelaamiseen. Laskutamme kausimaksut aina edeltävän kauden tietojen perusteella, eli mikäli kaudella 2022 olet pelannut River-kentän kausimaksulla, mutta tänä vuonna toiveissasi on pelata rajoittamattomalla molempien kenttien kausimaksulla, laita tästä viestiä toimistolle.

Lue Lisää eri kausimaksuista
Pelioikeudet

Vuokrapelioikeudet laskutetaan kausimaksulaskutuksen yhteydessä erillisellä laskulla helmi-maaliskuussa edellisen kauden tietojen pohjalta. Mikäli olet siis edellisenä kautena vuokrannut pelioikeuden seuran kautta, tulee sinulle automaattisesti tänä vuonna lasku vuokrapelioikeudesta. Aikuisen pelioikeus seuran kautta vuokrattuna on tänä vuonna 190 € ja juniorin 105 €, opiskelijajäsenet pelaavat aikuisen pelioikeudella.

Osakkeenomistajan tulisi puolestaan ilmoittaa seuralle, mikäli omistamansa osakkeen pelioikeuksien käyttäjissä tapahtuu muutoksia. Näin saamme toimistolla huomioitua muutokset ajoissa helmi-maaliskuun vuokrapelioikeuslaskutukseen. Muussa tapauksessa kirjaamme pelioikeuksien käyttäjät edellisen kauden perusteella.
Bägikaapit

Viimekesänä saimme laajennettu bägivarastoamme ja näin purettua kaappipaikkoihin kohdistuneen jonon. Tulevaan kauteen on siis tarjolla uusia bägikaappeja, joihin mahtuvat bägin lisäksi myös kärryt. Bägikaapin vuokra on 95 €/kausi. Tarjolla on myös muutamia pienempiä kaappeja hintaan 75 € /kausi. Pienempään kaappiin mahtuu vain bägi. Varaa itsellesi tulevaksi kaudeksi bägikaappi laittamalla viestiä osoitteeseen toimisto@nrg.fi.
​​​​​​​

Opetus

Hyvän startin kauteen saa opetuksen kautta! Nokia River Golfin prot Juha Skyttä, Juha Pentikäinen ja Kari Viitanen tarjoavat kaikki yksityisopetusta läpi vuoden, mutta tarjolla on myös kauden alkuun suunniteltu Kevään tehotreenipäivä maaliskuussa, jossa on mahdollista päästä kaikkien kolmen pron opetukseen yhden päivän aikana. Myös kevään opetusmatkat ovat oiva startti swingata kausi käyntiin.

Atalaya Park, Espanja - 9.-16.4.2023

NRG Head Pro Juha Skytän vetämä golfmatka suuntaa pääsiäisenä Espanjan lämpöön.

Lue lisää

Costa Blanca, Espanja - 22.-29.4.2023

Huhtikuun golfmatka PGA Pro Kari Viitasen kanssa Espanjan Costa Blancalle on hyvä startti tulevaan golfkauteen.

Lue lisää