Liity jäseneksi

Kauden 2023 tasoituskierrosten syöttämisestä

Tasoituskierrosten palauttaminen on tänä päivänä yksi golfin digitaalisista perustarpeista ajanvarauksen rinnalla. eBirdie-tuloskortti valmistuu pelaajien käyttöön toukokuuksi tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä.

Pelaajien käytettävissä on ollut ja on edelleen tasokkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja tasoituskierrosten digitaaliseen palauttamiseen. Osa palveluista on maksuttomia ja osa lisämaksullisia.

Golf GameBookin maksullinen Gold-jäsenyys

Kaudella 2022 valtaosa NRG jäsenistä palautti tasoituskierrokselta kortin Golf GameBook sovelluksessa. Tulavalle 2023 kaudelle Golf Gamebook kaventaa ilmaisversionsa ominaisuuksia ja jatkossa esimerkiksi tasoituskierroskortin kirjaaminen Golf GameBookissa on mahdollista vain niillä pelaajilla, jotka lunastavat itselleen Golf GameBookin Gold-jäsenyyden. Golf GameBook Gold-jäsenyyden hinta on 39,99 €/vuosi kertamaksuna tai 14,99 €/kk.

Tulevalla kaudella kaikki pelaajat voivat liittyä kaikkiin Golf GameBookilla luotuihin kilpailuihin, vaikka heillä olisikin vain Golf GameBookin ilmaisversio käytössään. Kilpailuista kaikkien pelaajien tasoitustulokset lähtevät myöskin normaalisti tasoituslaskentaan, jonka jälkeen tasoitus päivittyy myös Golf GameBook -sovellukseen kuten ennenkin. Pelattaviin kilpailuihin muutos ei siis vaikuta millään tapaa.


LISÄÄ GOLF GAMEBOOK GOLD-JÄSENYYDESTÄ


Golfliiton eBirdie-tuloskortti ja mScorecard

Tasoituskierrosten pelaaminen on tärkeä osa golfia ja se on myös Suomen golfliitolle tärkeä teema. Tästä johtuen golfliitto on päättänyt rakentaa eBirdie-sovellukseen oman tuloskortin tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä. Se tulee olemaan selkeä ja helppokäyttöinen ilman muita toimintoja. eBirdien digitaalinen tuloskortti valmistuu toukokuuksi.

Tulevan eBirdie-tuloskortin lisäksi NRG jäsenet voivat syöttää 2023 kaudella tasoituskierroksiaan joko mScorecardissa tai aiemmin mainitussa maksullisessa Golf GameBook Gold-sovelluksessa. mScorecard on ollut pelaajien käytettävissä tasoituskorttien jättämiseen jo aiempinakin vuosina. mScorecardilla voi jättää myös ulkomailla pelatun kierroksen tuloskortin. Tasoituskierroksen voi jättää laskentaan myös cädärille perinteisellä paperisella tuloskortilla. Paperinen tuloskortti palautetaan aina omaan kotiseuraan riippumatta siitä, millä kentällä tasoituskierros on pelattu.

mScorecardin ja eBirdie-tuloskortin käytöstä ohjeistamme jäseniämme lisää tuonnempana.


LISÄÄ EBIRDIE-TULOSKORTISTA