Liity jäseneksi

Kapteenin kierrokset

Kapteeninkierros on rento ja intensiivinen 2-tuntinen faktapaketti golfin pelaamisen käytäntöjä

Kapteenin kierros on loistava tapa oppia 100 asiaa golfista

Nokia River Golfin kapteenit Olli Ikäheimo ja Martina Pellinen vetävät kaikille Riverissä golfin aloittaville ilmaisen tehopaketin golfin käytänteistä ja säännöistä kentällä joka toisena keskiviikkona.

Kaksituntisen kierroksen jälkeen jokainen osaa toimia erilaisissa tilanteissa kentälle tullessaan ja pelatessaan, vaikka sääntökirja ei tuntuisikaan 100 % tutulta. Kapteenin kierrokselle saa tulla kysymään ja kertaamaan esimerkiksi alkeiskurssilla opittuja sääntöjä. Osallistujat eivät itse pelaa, vaan seuraavat kävellen 6-9 -reikäistä kierrosta.

Säännöt ja toimintatavat kentällä selviävät kierroksella niin, ettei pelaamista ja siihen liittyviä tilanteita tarvitse sen jälkeen aprikoida. Lisäksi Nokia River Golf palkitsee vielä yllätyspalkinnolla jokaisen kapteenin kierrokselle osallistuvan alkeiskurssilaisen. Kierrokselle voi ottaa mukaan myös lajista kiinnostuneen ystävän.


Kierrokset pidetään joka toinen keskiviikko klo 18.00 – 20.00. Kierroksille ilmoittaudutaan viimeistään kierrosta edeltävänä päivänä.Kapteenin kierroksien aikataulut