Liity jäseneksi

Kansainvälistä Indoor Golf Dayta vietetään NRG Golf Studiossa lauantaina 22.10.

Avoimet ovet NRG Golf Studios -simulaattorissa klo 12-16. Hyödynnä myös tarjous simulaattoriin!

Indoor Golf Day 22.10.

Kansainvälistä Indoor Golf Dayta vietetään lauantaina 22.10. ja Golf Studios -simulaattoreissa järjestetään silloin avointen ovien päivä klo 12-16. Luvassa on mm. lähimmäs lippua -kisa, arvonta ja vapaata laitteistoon sekä tiloihin tutustumista. Lisäksi pääset juttelemaan henkilökuntamme kanssa, ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Lyöntitutka Trackmanin tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja sen parissa viihtyvät niin kokeneet golfarit kuin vasta-alkajatkin. Meillä voit harjoitella laadukkaasti, pelata upeita kenttiä ympäri maailman sekä haastaa kaverit hauskoihin kilpailuihin. Tapahtuma on kaikille avoin, joten nappaa myös perheenjäsenet ja kaverit mukaan tutustumaan sisägolfiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Indoor Golf Dayn yhteydessä 22.10. on voimassa tarjous kymppikorteista, jonka saat lunastettua hintaan 175€/10h. Kymppikortit ovat ostettavissa paikan päältä, sekä nettisivuilta golfstudios.fi.

Golf Studioitten käyntiosoitteet löydät nettisivuilta golfstudios.fi. Tervetuloa testaamaan sisägolfia, tutustumaan tiloihimme sekä ihastumaan markkinoiden laadukkaimpaan lyöntitutkaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.