Liity jäseneksi

Hyödynnä jäsentarjous autopesu.net -autopesulaan

Myynnissä myös autopesukortteja junnujen hyväksi.

Uusi yhteistyökumppanimme autopesu.net tarjoaa NRG:n jäsenille jäsenyyden autopesuihin etuhintaan uuteen autopesulaan Nokialle Nuijamiestentie 1:seen (McDonaldsin takana). Autopesu.net-jäsenyys on kuukausimaksuun perustuva autonpesupalvelu.


Jäsenyys soveltuu vakituiseen pesutarpeeseen. Se on autokohtainen ja laskutus perustuu kiinteään kuukausimaksuun. Jäsenyydellä voi pestä auton 7 kertaa kuukaudessa. Jäsenyys on 12kk määräaikainen, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Palvelu toimii Jäsenyys-tunnistekortilla, jota näyttämällä jäsenkortinlukijassa, ajoneuvon pesu onnistuu nopeasti ja helposti.


Ohjeet jäsenyyden tilaamiseen ja alennuskoodi toimitetaan seuraavassa jäsenkirjeessä.


Valitse itsellesi sopiva jäsenyysvaihtoehto:

YÖ jäsenyys (22-06) (Perus/Harjaton) 19,90 eur/kk, ensimmäinen kk 0 €

Talouden seuraavat autot 16,90eur/kk/auto


24/7 jäsenyys(Perus/Harjaton) 24,90 eur/kk, ensimmäinen kk 0 €
Talouden seuraavat autot 19,90eur/kk/auto


VIP jäsenyys(Kiilto/Tehoharjaton) 49,90 eur/kk, ensimmäinen kk 0 €
Talouden seuraavat autot: 39,90eur/kk/auto


Lisäksi tervetuliaislahjaksi 2 kiiltopesua /jäsenyys ja jäsenkortti 0€ (norm 10€).
Pesulan yhteydessä on autoimuri, joka toimii Jäsenyyskortilla ilmaiseksi.

Selostukset pesuohjelmista sivun lopussa.

Osta kertapesulippuja tukeaksesi NRG:n junioreita

Nokia River Golfissa on myös myynnissä autopesu.net -kertapesulippuja. Jokaisesta myydystä pesulipusta lahjoitetaan 3 € junioritoiminnan hyväksi.

Myynnissä seuraavia lippuja:
Peruspesu 14 € /kpl
Harjaton pesu 15 € /kpl
Kiiltopesu 22 € /kpl

Auropesuvaihtoehdot

KIILTO (kesto 12 minuuttia)
Paras pesuohjelmamme. Harjallinen. Muodon tunnistus. Sisältää esipesun, esipesun pyörille, korkeapainepesun alustalle, korkeapainepesun pyörille, korkeapainepesun sivuille, korkeapainepesun katolle, laavavaahdon, pehmoharjauksen korille, pyöräharjauksen, Rainlux vahauksen, Shinelux vahauksen, pyörien kiillotuksen ja kuivauksen.

HARJATON (kesto 5 minuuttia)
Harjaton pesuohjelma. Muodon tunnistus, sisältää nopeaan pesuun optimoidut kemikaalit, esipesun, esipesun pyörille, korkeapainepesun pyörille, korkeapainepesun sivuille, korkeapainepesun katolle, Rainlux -vahauksen, kuivauksen.

PERUS (kesto 5 minuuttia)
Harjallinen. Muodon tunnistus, sisältää nopeaan pesuun optimoidut kemikaalit, esipesun korille , korkeapainepesun sivuille ja korkeapainepesun pyörille , pehmoharjauksen korille, Rainlux-vahauksen ja kuivauksen.

TEHOHARJATON (kesto 12 minuuttia)
Harjaton pesuohjelma. Pidennetty vaikutusaika, sisältää alustapesun. Rainlux –vahauksen. Yksityiskohtainen sisältö pesuvaihteittain: Kesto 12 min, Muodontunnistus, Vaahtoesipesu korille, Esipesu pyörille, Pidempi vaikutusaika, Korkeapainepesu katolle, Korkeapainepesu sivuille, Korkeapainepesu alustalle, Korkeapainepesu pyörille, Rainlux -vahaus, tuplaylikuivaus
​​​​​​​
PESULOIDEN MITAT
Nokian pesulan maksimimitat autolle: leveys 2.7m, korkeus 2.8m ja pituus 8.0m
Voit pestä huoletta isommankin pakettiauton.
Kotkan, Klaukkalan, pesuloiden maksimimitat autolle ovat: leveys 2.7m, korkeus 3.2m ja pituus 8.0m. Kouvola: korkeus 2.85 m, leveys 2.5 m ja pituus 6.85 m
Pesulassamme on automaattinen muodontunnistus. Näin voit pestä auton vaikka suksiboxi katolla.
Jos ajoneuvossa on perässä tai edessä jotain lisälaitteita kuten takalaitanostin, suosittelemme ensisijaisesti Harjatonta-pesuohjelmaa. Varsinkin, jos lisälaite voi aiheuttaa harjojen vioittumista tai likaantumista, on Harjaton-pesuohjelma paras vaihtoehto.