Liity jäseneksi

Holari Erkki Ripatille Rockin 14 väylällä 19.7.

"20 vuotta meni siihen, että onnisti tehdä se ensimmäinen holarini. Seuraavat 4 holaria onkin sitten tullut tehtyä 10 vuoden sisään", tokaisi Erkki tiistaisen holarinsa jälkeen.

Holarihumussa tiistaina klubin pihamaalla vas. Seppo Kekarainen, Erkki Ripatti ja Pasi Aromaa.

"Rento, hyvä osuma, pallo greenillä alas ja siitä nätisti rullien kuppiin", tokaisivat Erkki Ripatin pelikaverit Erkin tiistaisen Rock 14 väylän avauslyönnin nähtyään. "Kyllä se tämä urani viideskin holari hienolta tuntui, ei tähän holarin makuun pääse kyllästymään vaikka niitä jo viisi onkin tehtynä", täydensi Erkki 83v tiistaisesta holaristaan kysyttäessä.

"Golfin aloitin siinä viisissäkymmenissä ja 20 vuotta meni siihen, että onnisti tehdä se ensimmäinen holarini. Seuraavat 4 holariani onkin sitten tullut 10 vuoden sisään", kertoi Erkki. "Ja tällä kyseisellä väylällä olen jo kerran aikaisemminkin yhden holareistani tehnyt", Erkki jatkaa.

Erkin tiistaista holaria todistamassa olivat pelikaverit Pasi Aromaa ja Seppo Kekarainen. Pasilla ja Sepolla molemmilla on vielä omat holarihanansa avaamatta mutta nyt Erkin taidonnäytteen nähtyään on heilläkin kova halu hanojen avaamiselle.

Onnittelut Erkille holarista!