Yhdessä ja vastuullisesti – Ohjeiden noudattaminen nyt ensiarvoisen tärkeää!

Yhdessä ja vastuullisesti – Ohjeiden noudattaminen nyt ensiarvoisen tärkeää!

VASTUULLISUUS JA OHJEIDEN NOUDATTAMINEN

Elämme todella poikkeuksellista aikaa. Vielä kuukausi sitten toimistolla ja hallituksissa puhuttiin kaikkien aikojen golfkaudesta 2020. Olemme alkuvuoden aikana toteuttaneet monia hienoja uudistuksia tulevalle kaudelle ja monia suunnitelmia olimme vielä tuo kuukausi sitten toteuttamassa. Maailmanlaajuinen korona-pandemia on kuitenkin muuttanut koko maailman toiminnan.

Seuraamme erittäin tarkasti valtiovallan ohjeistuksia ja koko suomalainen golfyhteisö on tehnyt yhdessä nykytiedon ja -säädösten mukaiset, erittäin tarkkaan harkitut ohjeistukset pelaamiseen näissä poikkeusoloissa. Kaikki ohjeistukset on mietitty parhaan olemassa olevan tiedon varassa vastuullisesti ja olemassa olevien valtiovallan ohjeiden mukaisesti. Korostamme sanaa vastuullisesti.

Koko kenttäalueella liikkuessa on noudatettava 3m turvaväliä. Tämä tarkoittaa kaikkea toimintaa kentän alueella. Toivomme ja vaadimme, ettei kentän alueelta leviä yhtään sellaista kuvaa joko pelaajien tai jonkun ulkopuolisen ottamana, joissa annettuja ohjeita ei noudateta.

Vastuullisuutta vaadimme myös erityisesti teiltä pelaajilta. Tämä tarkoittaa tinkimätöntä ohjeiden noudattamista. Jos emme toimi vastuullisesti ohjeita noudattaen, voi kielto pelaamiselle tulla viranomaisten taholta. Toivomme ja vaadimme, että jokainen pelaaja lukee joka kerta kentälle tullessaan seuran kotisivuilla, rangella ja klubitalon seinällä olevat ohjeistukset. Nämä ohjeet ovat kaikissa edellä mainituissa paikoissa identtiset.

EI MOKATA TÄTÄ NYT!

Me riveriläiset työntekijät ja hallituksen jäsenet teemme kaikkemme, että selviämme tästä poikkeuksellisesta ajasta. Myös teitä pelaajia tarvitaan näissä talkoissa. Tätä ei voiteta yksin, vaan yhdessä. Aivan kuten seuramme arvotkin sanovat – yhdessä eteenpäin, laadukkaasti palvellen.

Seuraamme koko ajan tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia jatkuvasti.
Teidän vuoksenne. Riverin yhteisön vuoksi. Koko suomalaisen golfyhteisön vuoksi.

Päivitämme uudet ohjeet nettisivuillemme ja avaamme sitten torstain ajanvarauksen.

Puhutaan Riverin hengestä. Tuota henkeä tarvitsemme näinä aikoina.
Luottamusta toinen toiseemme ja yhdessä tämän kriisin voittamista.

Pyydämme vielä kerran – yhdessä ja vastuullisesti. Ei mokata tätä nyt. Vielä koittaa aika tämän kaiken jälkeenkin. Riverissä pelataan myös koronan jälkeen. Sen lupaamme. Entistä vahvempana.

Koko Riverin upean yhteisön puolesta,

Nokia River Golf Ry:n hallitus, River Golf Oy:n hallitus, operatiivinen henkilökunta

Kategoriassa Ajankohtaista