Vieraspelaaja – varaa ja maksa golfpelit Teetime.fi -palvelussa

Vieraspelaaja – varaa ja maksa golfpelit Teetime.fi -palvelussa

Kentälle pääsee pelaamaan aina ajanvarauksen ollessa avoinna. Peliaikoja voi tässä kohtaa kautta varata kyseiselle päivälle ja yhdelle päivälle eteenpäin. Joka aamu seuraavan päivän varausikkuna aukeaa klo 9, mikäli kenttiä voidaan pitää sään salliessa auki. Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta. Näiden linjausten pohjalta pelaaminen mahdollistetaan Riverissä rajoituksin, joihin pyydämme tutustumaan täältä.

Klubitalo on toistaiseksi suljettu poikkeusoloista johtuen. Caddiemaster on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-17
p. 033400 234. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.

Vieraspelaajien peliaikojen varaamiseen suosittelemme  NexGolfin Teetime.fi-palvelua, jossa pelit myös maksetaan. Vieraspelaajien green fee kevään 9 reiän peleille on 20 euroa.

Ohje Teetime.fi -palvelussa asioimiseen:

 1. Mene sivulle www.nrg.fi.
 2. Etusivulta löytyy kohta ”Ajanvaraus”, jonka alapuolelta valitse ”Vieras”. (Vaihtoehtoisesti lataa puhelimellesi Teetime-fi -app. Mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -mobiililaitteille.)
 3. Kirjaudu sisään Teetime-fi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan oman kentän NexGolf-tunnuksilla. Mikäli et ole NexGolf-seuran jäsen, rekisteröidy palveluun etusivulta kohdasta “Kirjautuminen muille pelaajille”.
 4. Valitse haluamasi kenttä valikosta.
 5. Klikkaa ”varaa”.
 6. Etsi sopiva lähtöaika. Tyhjät paikat tunnistat tyhjistä ympyröistä.
 7. Paina oikealta sivulta kyseisen lähdön kohdalla ”varaa”.
 8. Lisää lähtöösi muut mahdolliset vieraspelaajat.
 9. Jatka tietojen tarkistamiseen ja varauksen vahvistamiseen.
 10. Valitse maksutavaksi ”Päivän hinta”, joka maksuvaihtoehdoista on toistaiseksi ainoastaan meillä käytössä. Valitessasi tämän maksutavan varaus veloitetaan maksukortiltasi 180 minuuttia ennen lähtöaikaa, mikäli varausta ei ole peruttu.Varaukset maksetaan palvelussa NexPay-luottokorttimaksulla. Lähdöissä, jotka on vielä mahdollista peruuttaa on ”Peruuta” -nappi. ”Peruuta”-napin puuttuessa ota yhteyttä toimisto@nrg.fi tai p. 033400 234 halutessasi peruuttaa lähtöajan.
 11. Hyväksy varausehdot ja vahvista varaus.

Kentän kapasiteettirajoituksesta johtuen kaikki voivat varata vain 9r kierroksia. Näin saamme pelitilaa kaikille sitä haluaville.

Mikä on NexPay?

NexPay on NexGolfin maksupalvelu, jonka NexGolf tuottaa yhteistyössä Payment Highwayn sekä Checkout Finlandin kanssa. Molemmat em. toimijat kuuluvat OP-ryhmään. Payment Highway on PCI DSS-sertifioitu toimija, ja toimii operaattorina maksupalvelussa. Luottokorttien tiedot eivät ole NexGolf Oy:n hallussa, vaan ne säilyttää Payment Highway. NexGolfilla on ainoastaan ns. tietoturva-token, jolla maksuja kutsutaan. NexPay mahdollistaa sen, ettei pelaajan tarvitse syöttää korttitiedot kuin kerran, ja jatkossa erilaiset maksut hoituvat NexGolfissa ja Teetimessa yksinkertaisesti ja nopeasti nappia painamalla.

Lue lisää Teetime.fi -palvelusta täältä.

Lähiaikoina green fee-maksun voi maksaa myös MobilePayssa. Tiedotamme heti kun maksu MobilePayn kautta onnistuu.

Mukavia golfpelejä kaikille vieraspelaajille ja tervetuloa viihtymään Riveriin!

 

Kategoriassa Ajankohtaista