Vieraspelaaja – varaa ja maksa golfpelit Teetime.fi -palvelussa

Vieraspelaaja – varaa ja maksa golfpelit Teetime.fi -palvelussa

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta. Näiden linjausten pohjalta pelaaminen mahdollistetaan Riverissä rajoituksin, joihin pyydämme tutustumaan täältä.

Klubitalo on toistaiseksi suljettu poikkeusoloista johtuen. Caddiemaster on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 9-17
p. 033400 234. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä toimisto@nrg.fi.

Vieraspelaajien peliaikojen varaamiseen suosittelemme  NexGolfin Teetime.fi-palvelua, jossa pelit myös maksetaan.

Ohje Teetime.fi -palvelussa asioimiseen:

 1. Mene sivulle www.nrg.fi.
 2. Etusivulta löytyy kohta ”Ajanvaraus”, jonka alapuolelta valitse ”Vieras”. (Vaihtoehtoisesti lataa puhelimellesi Teetime-fi -app. Mobiilisovellus on ladattavissa iOS ja Android -mobiililaitteille.)
 3. Kirjaudu sisään Teetime-fi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan oman kentän NexGolf-tunnuksilla. Mikäli et ole NexGolf-seuran jäsen, rekisteröidy palveluun etusivulta kohdasta “Kirjautuminen muille pelaajille”.
 4. Valitse haluamasi kenttä valikosta.
 5. Klikkaa ”varaa”.
 6. Etsi sopiva lähtöaika. Tyhjät paikat tunnistat tyhjistä ympyröistä.
 7. Paina oikealta sivulta kyseisen lähdön kohdalla ”varaa”.
 8. Lisää lähtöösi muut mahdolliset vieraspelaajat.
 9. Jatka tietojen tarkistamiseen ja varauksen vahvistamiseen.
 10. Valitse maksutavaksi ”Päivän hinta”, joka maksuvaihtoehdoista on toistaiseksi ainoastaan meillä käytössä. Valitessasi tämän maksutavan varaus veloitetaan maksukortiltasi 180 minuuttia ennen lähtöaikaa, mikäli varausta ei ole peruttu.Varaukset maksetaan palvelussa NexPay-luottokorttimaksulla. Lähdöissä, jotka on vielä mahdollista peruuttaa on ”Peruuta” -nappi. ”Peruuta”-napin puuttuessa ota yhteyttä toimisto@nrg.fi tai p. 033400 234 halutessasi peruuttaa lähtöajan.
 11. Hyväksy varausehdot ja vahvista varaus.

HUOM! 18 reiän varaukset River-kentälle tulee tehdä ma 27.4. alkaen soittamalla caddiemasterille. Teetime.fi -palvelussa mahdollista varata Rock 18r, River 9r  (1-9 tai 10-18) ja Rockin aamu 9r.

Mikä on NexPay?

NexPay on NexGolfin maksupalvelu, jonka NexGolf tuottaa yhteistyössä Payment Highwayn sekä Checkout Finlandin kanssa. Molemmat em. toimijat kuuluvat OP-ryhmään. Payment Highway on PCI DSS-sertifioitu toimija, ja toimii operaattorina maksupalvelussa. Luottokorttien tiedot eivät ole NexGolf Oy:n hallussa, vaan ne säilyttää Payment Highway. NexGolfilla on ainoastaan ns. tietoturva-token, jolla maksuja kutsutaan. NexPay mahdollistaa sen, ettei pelaajan tarvitse syöttää korttitiedot kuin kerran, ja jatkossa erilaiset maksut hoituvat NexGolfissa ja Teetimessa yksinkertaisesti ja nopeasti nappia painamalla.

Lue lisää Teetime.fi -palvelusta täältä.

Vieraspelaajat voivat varata tiiajan myös soittamalla puh. 033400 234 ja maksamalla green fee -maksun MobilePaylla. Lue lisää MobilePay -maksusta täältä.

Mukavia golfpelejä kaikille vieraspelaajille ja tervetuloa viihtymään Riveriin!

 

Kategoriassa Ajankohtaista