Vastuullinen toiminta korostuu golfkentillä

Vastuullinen toiminta korostuu golfkentillä

Hyvät jäsenet,

Alla oleva Suomen Golfliiton jakama tiedote on hyvä jokaisen pelaajan lukea ja ottaa huomioon golfkentillä liikuttaessa. Vastuullinen toiminta on nyt tärkeää.

”On havaittu, että viranomaiset (poliisi) ovat käyneet tarkkailemassa golfkentällä ja sen harjoitusalueilla toimintaa. On todennäköistä, että tarkkailussa on erityisesti kokoontumisrajoitusten noudattaminen ja turvavälien pitäminen.

Toivomme vastuullista käytöstä niin golfyhteisöiltä kuin myös pelaajilta. Toivomme myös, että golfyhteisöt noudattavat annettua ohjeistusta ja valvovat ohjeistuksen noudattamista.
Olisi äärimmäisen ikävää, jos viranomaiset puuttuisivat golfkenttien toimintaan. Pahimmassa tapauksessa viranomaiset voisivat kehottaa sulkemaan golfkentät. Tätä emme missään tapauksessa halua.

Vastuullista golfkauden alkua ja hyvää pääsiäistä!”

Juha Korhonen
Toiminnanjohtaja
Suomen Golfliitto

NRG:n poikkeusajan peliohjeet löydät täältä.

Asioiminen Ravintola Bufferin take away -taukokioskilla

Lisäksi mustutamme, että kaikkien pelaajien tulee nyt huomioida se, että kioskista hankittujen eväiden nauttiminen kioskilla sekä välittömässä kioskin läheisyydessä ei ole suotavaa. Eväät tulisi siis nauttia take away -periaatteella, eli siirtymisen aikana tai pelin lomassa. Kioskilla tulee asioida yksi kerrallaan ja kaikenlaista kokoontumista ja parveilua tulisi kaikkien välttää, myös taukokioskilla. Näillä toimilla turvaamme turvallisen asioimisen myös kioskilla. Lue lisää täältä.

Kategoriassa Ajankohtaista