Uuden NexGolf-käyttöliittymän toiminnasta

Uuden NexGolf-käyttöliittymän toiminnasta

Jonkun verran on toimistolle tullut kyselyitä uuden NexGolfin-käyttöliittymän toiminnallisuudesta. Jonkun verran on kerrottu, että jäsen ei pääse kirjautumaan tähän uuteen käyttöliittymään.

NexGolfista saadun vastauksen mukaan, näissä tapauksissa on todennäköisesti kyse kahdesta erillisestä tapauksesta.

1) Kun puhelimella kirjaudutaan internetselainta käyttäen NexGolfiin (https://nrg.nexgolf.fi), niin selaimen asetuksissa tulee olla sallittuna evästeet. Mikäli evästeet on estetty, ei kirjautuminen välttämättä onnistu.
2) Mikäli kyse on NexGolf Premium -palvelun tilaajista, heillä saattaa olla umpeutunut Premium-palvelun tilaus, mikä estää heitä kirjautumasta järjestelmään. Tässä tapauksessa kannattaa tarkistaa, onko jäsenellä aktiivinen Premium-tilaus. Tämän voi tarkistaa kirjautumalla uuteen käyttöliittymään omilla jäsentunnuksilla ja klikkaamalla sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää Premium-painiketta.

Ja mikäli kyse on NexGolf Premium -käyttäjästä, kannattaa tarkistaa, että laitteessa on uusin sovelluskaupasta saatu versio NexGolf-mobiilisovelluksesta.

Jokunen jäsen on kertonut, että kirjautumisen yhteydessä ilmenee aikakatkaisuongelma. Tämä ongelma viittaa mahdollisesti heikkoon internetyhteyteen, joka voi olla tilapäistä sijainnista riippuen.

Jos jäsen tahtoo siirtää varaamaansa tiiaikaa toiseen aikaan, pitää ensin perua jo tehty varaus ja tämän jälkeen tehdä haluttuun aikaan uusi varaus.

NexGolf-käyttöliittymässä etusivun oikealla on ”Omat varaukset” missä pystyy kyseisen ajan aina joko vahvistamaan tai aikaa muokkaamaan.

Iloisia golfkokemuksia kevääseen!

 

Kategoriassa Ajankohtaista