Toiminnanjohtajan terveisiä!

Toiminnanjohtajan terveisiä!

Hyvät Riveriläiset!

Pelikausi on lähellä puoltaväliä ja ajattelin hieman avata kuluvaa kautta teille kaikille.

Pelikierrokset. Pelikierroksia meillä on 20.7. mennessä yhteensä 51727 ( 2020 vastaava 53878). Vieraspelaajia meillä on ollut 20.7. mennessä 6300 (2020 vastaava 7559).

Jäsenmäärä meillä on 20.7. yhteensä 2350 jäsentä:

  • Aikuisia 1740
  • Alle 12v lapsia 43
  • 13-21 vuotiaita junioreita 209
  • Opiskelijoita 171
  • Ensimmäisen kauden kuukausimaksulaisia 172
  • Jäsengreenfeellä pelaavia 246.

Talous. Varsinaisen toiminnan tuotot ovat kasvaneet ajanjaksolla 1-6/2021 noin 20% verrattuna kauteen 2020, mikä oli kaikilla mittareilla kaikkien aikojen golfkausi.  Jäsenmaksujen tuotot ovat tämän lisäksi kasvaneet viime kaudesta 15%. Rangeremontti tehdään kassaperusteisesti ilman lainaa ja siitä huolimatta kassavarat ovat samalla tasolla kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Talous on siis suunnitellulla ja hyvällä tasolla.

Rangen uudistus. Rangen uudistuksen ensimmäinen vaihe alkaa olla viimeisiä viimeistelyitä vaille valmis. Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian avaamaan myös uuden puttigreenin ja uuden ruoholyöntialueen! Rangen uudistus on kaksivaiheinen prosessi. Toinen vaihe aloitetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti elo-syyskuun vaihteessa ja siinä uusimme ns vanhan puolen ruohoalueet ja rakennamme Taivalkunnantien puoleiseen päätyyn myös harjoitusbunkkerin. Syy kaksivaiheiseen toteutukseen on se, että näin takaamme rangelle maksimaalisen käyttökapasiteetin kesän kuumimpaan sesonkiin.

Peliaikojen saatavuus. Golf elää lajina sen suurinta kulta-aikaa koko Suomen osalta. Niin yksittäisten pelaajien kierrosmäärät kuin uusien harrastajien lajiin mukaantulo ovat kasvattaneet pelimääriä huomattavasti aikaisempiin vuosiin verrattuna. Tämä on tuonut mukanaan aivan uudenlaisen tavan suunnitella myös jokaisen golfarin omia peliaikoja – enää ei pysty samana päivänä varaamaan koko lähtöä juuri haluamaansa aikaan vaan pelit tulee suunnitella huomattavasti aiemmin. Uskon ja toivon, että tämä golfin positiivinen buumi tulee jatkumaan myös korona-ajan jälkeen. Kasvaneet pelimäärät antavat kenttäyhtiöille mahdollisuuden laittaa olosuhteita entistä paremmiksi sekä investoida kentän ja pelaamisen kannalta elintärkeisiin asioihin. Isossa kuvassa kuitenkin kasvaneet pelimäärät ovat lajin kannalta erittäin positiivinen asia, mikä takaa lajin elinvoiman myös jatkossa toki tuoden mukanaan myös haasteita, joiden eteen teemme koko ajan töitä.

Turvallisuus. Toivon, että olemme kaikki tarkkoja kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa. FORE-huutoa ei tule säästellä vaan huudetaan se aina kuuluvasti, kun siihen vähänkään on aihetta. Kentällä turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia – toimitaan siis sen mukaisesti.

Pidetään kentästä yhdessä huolta. Ikuisuuskysymys, jonka ei pitäisi olla selllainen. Meidän ihan joka pelaajan tehtävänä on pitää kenttä omalta osaltamme kunnossa. Lyöntijäljet, alastulojäljet ja bunkkereiden haravointi huolellisesti – nämä kuuluvat jokaisen pelaajan perusasioihin. Toivon tässä meiltä kaikilta ryhtiliikettä. Pidetään myös huolta omasta peliryhmästä, että nämä asiat toteutuvat.

Lopuksi. Haluan kiittää Riverin upeaa henkilökuntaa upeasti tehdystä työstä myös tämän pelikauden aikana. Kenttähenkilökunta ahertaa päivästä toiseen kenttämestari Teemu Lehtimäen esimerkin johdolla parhaiden mahdollisten olosuhteiden puolesta. Toimistolla palvelupäällikkö Minna Mäkinen johtaa omaa porukkaansa kaikille tutun positiivisuutensa ja iloisuutensa kautta. Teemme paljon töitä, mutta koko ajan arjen keskiössä ovat hyvä kiertää – ajattelu, henkilökunnan onnellisuus, vahva suoraan puhumisen kulttuuri ja kova työnteon asenne – näistä asioista koostuu hyvä palvelu.

Sami Välimäki edustaa Suomea Tokion olympialaisissa tulevalla viikolla. Peukut pystyyn ja toivotamme koko Riverin puolesta Samille parasta mahdollista menestystä jokaisen urheilijan suurimpaan mahdolliseen kilpailuun!

Oikein hyvää pelikauden jatkoa kaikille huippukuntoisilla kentillämme!

Kimmo

Kategoriassa Ajankohtaista, Uutiset