Toiminnanjohtajan terveiset 9.6.2020

Toiminnanjohtajan terveiset 9.6.2020

Uutta Riverissä – huippusuosittu padel pelaajien käyttöön torstaina 11.6.2020

Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille kiinnostuneille. Koska padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy.

Nyt avattava Riverin padel-kenttä on meidän oma kenttä ja mainio lisä palvelutarjontaamme. Haluamme, että golfista ja golfkentästä tulee entistä helpommin lähestyttävä vapaa-ajanviettopaikka ihan kaikille. Toivomme, että myös ei-golfarit löytävät Nokian ensimmäisen padelkentän omakseen. Samalla pelaajien käytössä ovat myös kaikki muut palvelumme.

Nokia River Golfin nettisivuilta löytyy linkki kentän ajanvaraukseen. Kentän tuntihinta on 28€/h. Vuokraamme myös mailoja hintaan 4€/pelikerta. Pelipalloja voi ostaa toimistolta. Tulemme järjestämään lajitutustumisia ja myös alkeiskursseja. Näistä lisää tuonnempana.

Yhdessä eteenpäin, laadukkaasti palvellen. Tältä arvopohjalta syntyi päätös padel-kentän rakentamiseen. Haluamme olla paikka ihan kaikille. Padel tuo tullessaan meille yhden uuden tulovirran, josta saatavilla tuotoilla pystymme kehittämään golfkenttäämme yhä paremmaksi. Golfkenttä ja golf itsessään ovat edelleen prioriteettina numero yksi toiminnassamme. Haluamme kuitenkin kehittää aktiivisesti myös golfin ulkopuolisia toimintoja, joista esimerkkeinä padel, kokoukset ja juhlat Riverissä sekä erilaiset tykypäivät. 

Kokoukset ja yritysten tykypäivät Riverissä

Muistattehan, että meillä Riverissä voi järjestää yritysten kokouspäiviä ympäri vuoden! Upeasti remontoiduissa kabineteissa ajatus luistaa ja luovuus pääsee valloilleen idyllisessä kartanomiljöössä. Kaikki hoituu yhden puhelun taktiikalla – niin kokoustilat kuin tarjoilutkin. Mukaan voi ottaa myös tutustumisen golfiin, jolloin kokouspäivästä tulee samalla virkistävä tyky-päivä! Tervetuloa siis kokoustamaan!

Tarkkana Rock-kentän väylillä 2 ja 10

Muistutan turvallisuudesta Rock-kentän 2. väylän avauksissa. Ollaan tarkkoja siitä, että 10. väylän avaukset on lyöty ennen omaa avausta. Tällöin ei oikealle suuntautuvista avauksista koidu vaaraa 10. väylää avaaville. 

Huikea pelikausi meneillään

Meillä on meneillään erittäin aktiivinen pelikausi. Tähän mennessä pelilähtöjä on jo reilut 34.000 kierrosta. Vastaava luku samalla ajanjaksolla viime vuonna oli 22.000 lähtöä. Jäseniä meillä on 1960 ja erityisen ilahduttavaa on ollut uusien nuorten aikuisten mukaantulo runsain joukoin uuden harrastuksen pariin. Tyypillistä on ollut se, että erilaiset kaveriporukat tulevat meille yhdessä viettämään vapaa-aikaa.

Terveisin,

Kimmo

 

Padel-kentän pystyttämisen tilanne tiistaina 9.6.2020

Kategoriassa Ajankohtaista