Toiminnanjohtajan ajatuksia kuluneesta pelikaudesta

Toiminnanjohtajan ajatuksia kuluneesta pelikaudesta

Tervehdys kaikille! Näin seuran mestaruuskisojen alla ajattelin kertoa muutamalla sanalla kuluneesta pelikaudesta.

Sää. Taitaa olla tämän kauden puhutuin keskustelun aihe.  Kausihan aloitettiin jo 25.3. ja kevätkenttää pelattiin loppujen lopuksi ihan kaikilla mahdollisilla keleillä – vesisateella, pakkasella, lumisateella ja olipa välillä ihan hyviäkin kelejä. Kesällä vettä on tullut – sanotaanko ihan riittävästi. Kenttämestarin mukaan kulunut kausi on ollut Riverin historian sateisin. No, ainakin tänä kesänä on saatu selkeä näkemys siitä, kuinka hyvin kentät kestävät kovaa sadetta. Hyvin ovat kestäneet.

Pelikierrokset ja jäsenet. Sateisesta kesästä huolimatta olemme noin 3000 kierrosta edellistä vuotta edellä pelikierrosten määrässä. Vieraspelaajien pelaamia kierroksia meillä on ollut 10.8. mennessä yhteensä 7027 kappaletta vastaavan määrän ollessa edellisenä vuotena 5900 kierrosta. Olemme saaneet uusia jäseniä tänä vuonna 203 kappaletta ja koko seuran jäsenmäärä on tämän artikkelin kirjoitushetkellä 1751.

Kentänhoito. Olemme olleet tällä kaudella uudessa tilanteessa myös kentänhoidollisesti – meillä on ensimmäistä kesää hoidettavana kaksi 18-reikäistä kenttää. Olemme halunneet pitää kiinni molempien kenttien tasalaatuisesta ja erinomaisesta kentänhoitotasosta. Tässä olemme mielestäni onnistuneet varsin hyvin. Mielenkiintoinen yksityiskohta on ollut huomata se, kuinka hyvin kentät ovat toipuneet aikaisesta kauden avauksesta – aikaisin pelatuilla ja myöhemmin avattujen väylien kunnossa ei ole käytännössä mitään eroa. On ollut erittäin vaikuttavaa huomata, kuinka suurella ammattiylpeydellä, kunnianhimolla ja tarmokkuudella kenttähenkilökunta upeaa kenttäämme hoitaa. Kiitos siitä koko seuran puolesta.

Harjoitusalueet. Muistutan kaikkia erinomaisista harjoitusalueistamme. Rangen lisäksi meillä on kaikkien vapaassa käytössä vanhan Kartano-kentän väylät #8 ja #9. Näitä väyliä hoidetaan samalla tavalla kuin muitakin väyliä, greeneillä on useampi lippu lähestymisiä varten ja onpa molemmilla väylillä myös futisgolf-reiätkin (palloja saa lainata caddiemasterilta). Tulkaahan kaikki kokeilemaan!

Pelaaja Ensin kysely. Jäsenistölle lähetetään satunnaisessa järjestyksessä kerran / pelikausi linkki Pelaaja Ensin – kyselyyn. Kyselyt toteutetaan touko-, heinä- ja syyskuussa. Kyselyn tuloksia käytetään arjessa toimintamme kehittämisen keskeisenä työkaluna. Toivon, että mahdollisimman moni jäsenistä auttaisi meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla tähän kyselyyn. Toki otamme erittäin mielellämme palautetta vastaan myös kasvotusten tai muilla tavoin. Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme jatkuva kehittäminen on ja tulee olemaan koko toimintamme keskiössä. Kiitos kaikille palautteesta.

Toivotan kaikille oikein hyvää pelikauden jatkoa!
Toivottavasti kelit suosivat meitä ja saamme jatkaa pelejä aina pitkälle lokakuun loppuun saakka.

 

Kimmo

Kategoriassa Ajankohtaista